Hem şifreli hem alarmlı asma kilit

Nerde bulabiliriz Bir de 1 milyara satılan abus kilitler çilingirle açılıyor mu zinciri kesiyorlarsa elektrikli testereyle kesiliyorsa motor sesinden duyabiliriz

Son düzenleme:
ikisi aynı anda olan bilmiyorum ama alarmlı disk kilidi ve şifreli asma kilit bulabilirsin :cherry:

mert kardeşim alarmlı disk alıcam o garantide bahçe var iki apartman arasında kapısız oraya demir kapı yaptırcam kaynakçıya bana baya mal olur işe girdikten sonra düşünüyorum motora en iyisinden alarmlı disk abus kilit bahçe kapısına hem alarmlı hem şifreli asma kilit yanda duvar var kaldırıp da götüremezler FOTOSUNU KOYSAM BAHÇENİN HIRSIZI DAVET ETMİŞ OLURMUYUM DALGA GEÇMEYEN YORUMLARINI BEKLİYORUM

Cbr 125 arka bagajina sigacak kadar kucuk ve saglam halat veya zincirli kilitler var midir

Cbr 125'in bagaja sığar mı bilmem ama geçen hafta Kadiköy - Hasanpaşa'dan kilit almaya gittiğim de aşağıdaki modeli görmüştüm. Fiyatına 80-90 TL aralığında birşey demişlerdi. Genel olarak halat kilitlerin pek sağlam olduğunu söylemiyorlar. Bahçe makasıyla peynir gibi kesiliyor diyorlar.
Zincir kilidi olan birisininkini bagaja sığdırmayı deneyebilirsin, o sığarsa bu da sığar muhtemelen.

226637971606.jpg

grade 80 zincir artı sürgülü asma kilit al. birde alarmlı disk kilidi. cbr 125in cebine(bagajına) sığacak zincir kilit yok.

dalga geçmeyen mesajını bekliyorum demişim dalga geçmeyen mesajlarınızı demek istedim direk merte söylemiş gibi bir anlam çıktı ortaya kusura bakma mert kardeş

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Cbr 125 arka bagajina sigacak kadar kucuk ve saglam halat veya zincirli kilitler var midir

gidona sarılabiliyorsa gidona sararsın ben bu sebebten scooter istiyorum en küçük bagaja bile ciddiye alınacak kadar zincir sığabiliyor gördüğüm scooterlarda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hırsıza kilit olmaz sigorta yaptır.

Cbr 125'in bagaja sığar mı bilmem ama geçen hafta Kadiköy - Hasanpaşa'dan kilit almaya gittiğim de aşağıdaki modeli görmüştüm. Fiyatına 80-90 TL aralığında birşey demişlerdi. Genel olarak halat kilitlerin pek sağlam olduğunu söylemiyorlar. Bahçe makasıyla peynir gibi kesiliyor diyorlar.
Zincir kilidi olan birisininkini bagaja sığdırmayı deneyebilirsin, o sığarsa bu da sığar muhtemelen.

http://image5.sahibinden.com/photos/63/79/71/226637971606.jpg
Bunlarda halatı kesmeye gerek yok, kilit zaten çok uyduruk. Benim bi tane aldığım kendi kendine bozulmuştu. Kilidin kitlemediğinin farkına varmadan da 1 aydan fazla kullanmıştım ağaca bağladığımı sandığım motor boşta aslında, çin malı olduğundan hırsızların pek ilgisini çekmiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar