Hem sarhoş hem komik

Bursa'da alkol alarak motosiklet üzerinde sızan sürücü polise zor anlar yaşattı. Motosikletinin üzerinde uyaya kalan sürücü başından aşağıya su dökülerek uyandırıldı.

Ankara Yolu üzerinde motosiklet üzerinde bir kişinin uyuduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gittiklerinde gözlerine inanmadı.Ramazan ayının bitmesini fırsat bilerek alkol alan sürücü,. serin hava ve yanından geçen yüzlerce arabayla aldırmadan motosikletinin üzerinde uyumaya devam etti. Poülis ekiplerinin uyandırma çalışmalarıda sonuç vermeyince, ismi belirlenemeyen sürücünün başından aşagıya, pet şişe ile su döküldü.

Bir süre sonra kendine gelen sürücü çevresinde olup biteni anlamaya çalıştı. Ancak ayaktada uyumayı szürdüren alkollü vatandaş, kimliğini isteyen polis ekiplerine cebinden çıkarttığı paraları vermeye çalıştı. Bunun üzerine üzerine tekrar su dökülüp uyandırmaya çalışılan sürücü, polise zor anlar yaşatınca, gözaltına alınarak karakola götürüdüldü.

gülermisin ağlarmısın arkadaş şu hale bak :queen:

mynet'ten alıntıdır

o motosikleti öyle kullanıyorsa veya kullanabiliyorsa bizlerde birer tekteker arif denilecek kadar uzman insanlarız. Yaw sarhoş motor kullanılır mı? Adam ecele mi susadı acaba ya da bir cami köşesine mi bişiler yaptı.Ya diyorum ya burası Türkiye burda herşey olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O SÜrÜcÜ Dİİlkİ Zateen Sadece Motorun ÜstÜnde UyumuŞŞ... Bu Kadarr :::)))

haberi izledim tv de .adam gece meyhanede içiyor motoruna binip gitmek isterken sızıp kalıyor.sonra polis geliyor ama adamı ayıltamayıp doğru karakola götürüyor .ayıltmaya çalışırlar ken adam ayağa kalkıyor , zar zor ayakta duruyor ama motoru öyle bir tutuyor ki devrilmiyor.biryandan flaşörleri yakmış bir yandan da fren manetini sıkıyor. ( motosiklet aşkı olsa gerek ;) )

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende tv'de izledim.

Aynen adam sadece motor üzerinde uyuyor.

Polis şaşal şişesiyle pisliğe vurur gibi vuruyor.

Zaten kameralar gelmeden öncede sağ gözünün altını morartmışlar, temiz bir dayak yemiş polisten.

Ha ben alkol sevmem ve kullanmam ama bu hayat o kadar acımasız ki bir gün bende o derece sarhoş olabilirim ve o zaman polisin şaşalıyla dürtülmek yerine ambulans çağrılmasını tercih ederdim.

Vatandaş alkol komasının sınırında uyuyor.

Tamam vatandaş da hatalı ama polis yaptığıyla vatandaşın hatasını gölgede bırakıyor.

Bizi neden avrupa birliğine almadıklarıda bir kez daha gözler önünde.

Bizde insanın tanımı; "şaşalla dürtülebilen yaşam formu" :farao:

Adam sarhoş kardeşim ama polisin yaptığı ne öyle yavf şaşal şişesiyle bir
insana öyle hareketler yapılır mı :cyclopsanadamı zaten kameralar gelmeden dağıtmışlar
yüzünü motorsikleti kullanırken görende yok adam sadece motorun üstünde
sızmış hatalı elbette o kadar alkol almamalıydı lakin polis polisliğini yapmış:silent:

Motorun üstünde sızacak kadar içmek bir zavallılık olabilir, sarholukta zaman
zaman bu tür zavallılıklara düşülebilir, ama asıl zavallı olan ayık olduğu halde bir
insana bu şekilde davranma hakkına sahip olduğunu zannedendir.

aslında adamın içmesi ve motor üzerinde uyuması bu insana bu şekilde davranmayı gerektirmez. bu arada aYe bizi avrupa birliğine almamalarının sebepleri çok daha farklı 2 tane polis bi sarhoş dürttü diye değil!!! bu şekilde konuşmayalım sonuçta aramızda genç arkadaşlar var ve yalan yanlış şeyleri doğru zannedip onları yanlış yönlendirmeyelim.

hem sürücüyü hemde polisleri kınıyorum. bunun gibi bi kaç tane daha polis var onların yüzünden bütün polisler kötü oluyo insanların gözünde. bunları polisliktyen men etmek lazım.

burası türkiye adamda necesaret ama millet taksiyi zor götürür bu hepten ikitekerleğe kafa tutuyor

Az önce haberlerde izledim.... Gülmekten öldüm ama Herifin kafa 1500 :queen: birde ayıkken bulup röportaj yapmışlar açıklama yapmış :queen:

televizyonda izlemiştim bende bunu...
adam hatalı kesinlikle ve motosiklet sürücü sınıfına uymayan bi tip...
ama adamın yüzünün hali ne ... valla çok feci bi dayak yemiş o şişeyyle vuran polis arkadaşlardan..

Yok canım ne alakası var :) Cümlenin devamı var anlamında koydum o noktaları :wiinkk:

sanırım şu forum kurallarını benim iyice öğrenmem gerek :mrgreen:sonradan anladım

kıllıtarkan: abi tamam yanlış yapmışlar ama böyle ulu orta söylemeseydin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar