Hem Klasik, hem BMW sevenler için...

Herkese merhaba...

Bilmiyorum ama meraklısı çoktur, ilginizi çeker diye...
Objektifime takıldılar..sanki zaman tüneli gibi...ama ikisi de taş gibi, ikisi de saat gibi hala..bir de seslerini duysanız...:)

İlk yakışıklı 1952 model....harika toparlanmış...%95 i orijinal ...
1952bmwark7cy.jpg

Bu da 1974 model... aynı motor sistemi , sanki GS1150' nin dedesi gibi...

1974bmwarka7cj.jpg

Çok güzeller....

Herkese keyifli , kazasız belasız, güvenli sürüşler diliyorum...

Saygılar, selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Asil olan daima asil kalır 30 yıllık makinalar o zamanın teknolojisi bile mükemmel..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu mak,nalar bugünkülere taş çıkaracak makinalar gerçekten harika bir npostalji yapmışsın ellerine saglık

güzel ve bakımlı makinalar kıymetli bunlar kıymetli işte el emeği göz nuru sağol

hani bir laf vardır " senide gömer benide gömer " diye işte bu laf bu iki motor için söylenmiş gibi.Şimdi sıfırı üretilse cayır cayır satar ..

bmw bir tutkunun başlangıcı gibi motorsikletlerinin her modeli bi tarz bu modelin tasarımcısınında eline sağlik.

birkaç karede benden olsun.. bunların sesi ve üzerinde hissettirdikleri çok farklı..

şu havalar bir düzelsin draggy bu tarafa gelirsin.. çalıştırırız karşısında bir filtre kahve yapar içeriz sesini dinlerken.. :) sonrada ağvaya gideriz birlikte.. olmazmı?

abi gebze ile ağva arasındaki yol tam motosikletlik bir yol.. yemyeşil ve bir sürü viraj ve ara ara köyler.. benim ilk motosiklet yol tecrübesi o yolda ve bu yukarıdaki bmw ile artçılı.. şimdi düşününce ne kadar büyük yanlış yapmışım.. kafada nazi kaskı.. dizlik yok.. eldiven yok.. motosiklet 4 sene yatmış ve biz birkaç yerine baktıktan sonra o yola gitmişiz.. tecrübe yok.. öğreniyor insan doğruları.. allah korumuş valla..

abi gebze ile ağva arasındaki yol tam motosikletlik bir yol.. yemyeşil ve bir sürü viraj ve ara ara köyler.. benim ilk motosiklet yol tecrübesi o yolda ve bu yukarıdaki bmw ile artçılı.. şimdi düşününce ne kadar büyük yanlış yapmışım.. kafada nazi kaskı.. dizlik yok.. eldiven yok.. motosiklet 4 sene yatmış ve biz birkaç yerine baktıktan sonra o yola gitmişiz.. tecrübe yok.. öğreniyor insan doğruları.. allah korumuş valla..

Hayatta bazen risk almak gerekir :) trafik olmıyan bir yolsa bence iyi seçim :wiinkk:

trafik vardı ama hem hafta içi hemde eylül sonları idi.. kalabalıkdeğildi yol.. eğer gitmediysen o yoldan mutlaka gidelim abi.. çok keyif alacağından eminim..

O yoldan gittim baraja balık tutmaya ama o zaman motor yoktu maalesef :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar