hem gösterişli(estetik) hem de ucuz bir motor arıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su an icin size , ilerliyen gunlerde baskalarina'da yazmak nasip olmaz insallah.

İşte bende sizin gibi insanlara Allah akıl fikir versin derim!!Karşınızda problemini belirtip yardım isteyen biri var ve sizin verdiğiniz yanıta bakın!!!
Amacınızın yardım etmek değil de polemik yaratmak olduğu çok ama çok belli.
Aslında bir konuda haklısınız evet selam, sabah vermedim...Ama siz de benim göstermeyi unuttuğum inceliğe çok ama çok nazik bir şekilde!!!!!! yanıt vermişssiniz bunun için sizi de tebrik etmek lazım.

Amacı sadece ve sadece yardımcı olmak(yeni bir motosiklet tutkunu kazanmak) olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Ama yardım isteyen birine(heyecanınına yenilmiş birine) yardımcı olmak yerine polemik yaratıp açılan konuyu laf kalabalığına dönüştürmeyi başaran ve yapıcı olmak yerine yıkıcı olmayı seçen arkadaşı(ları) da ayrıca tebrik ediyorum.

Ve son olarak şunu söylüyorum lütfen ama arkadaşlar rica ediyorum yardımcı olabilirseniz ne mutlu ama yardımcı olmayacaksanız lütfen polemiklerinizi benim yazdığım başlığın altında yapmayın.lTekrar teşekkürler.Hoşçakalın.

bencede cbf 150 al derim çünkü cbr 2450-2500 arası çok ucuz bir problemi olabilir çok temizleride 3500-3600 civarında cbf150 yada ybr 125 tavsiye edebilirim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

bu motorun edeceği fiyat 1000-1500 arası . çok güzel masaj yapar bileklere. biraz da ses yapar . ha bi de vida döker başka sorunu yok:p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::cat:

Dogmamis cocuga don bicilmez diye bir soz vardir , bunu burda baslik sahibibi arkadasa motosiklet marka ve model tavsiyesinde bulunan arkadaslar icin sarf ediyorum , tabiki buradaki platforma yardimlasma dayanisma fikir ve biilgi alisverisi yapmak kadar dogal ve guzel bir sey yoktur , lakin bilgi fikir ve birikimlerimizi paylasirken biraz daha ozen gostermeliyiz ,

Ilk sozum basligi acan arkadasa ; kimsin ? nesin ? ne yer ne icersin ? ne kadar tecruben var sehir disi 60 km 'den kastin ne ? nasil bir duzergah ? koruma ekipmanin varmi ? ehliyete sahipmisin , ne kadarlik motosiklet tecruben var ?

Bunlari bizle bir merhaba'nin ardindan paylasmalisin.

Ikinci sozum ise baslik altinda marka model yazan arkadaslara , tecrubesini tarzini ne amacla kullanilicagini bilmediginiz basliklari yorumlamayin.Koca bir cop disinda kimsenin isine yaramayan mesajlar ile dolacak baslik.

Selamlar , hayirli kandiller.

Son düzenleme:
Dogmamis cocuga don bicilmez diye bir soz vardir , bunu burda baslik sahibibi arkadasa motosiklet marka ve model tavsiyesinde bulunan arkadaslar icin sarf ediyorum , tabiki buradaki platforma yardimlasma dayanisma fikir ve biilgi alisverisi yapmak kadar dogal ve guzel bir sey yoktur , lakin bilgi fikir ve birikimlerimizi paylasirken biraz daha ozen gostermeliyiz ,

Ilk sozum basligi acan arkadasa ; kimsin ? nesin ? ne yer ne icersin ? ne kadar tecruben var sehir disi 60 km 'den kastin ne ? nasil bir duzergah ? koruma ekipmanin varmi ? ehliyete sahipmisin , ne kadarlik motosiklet tecruben var ?

Ikinci sozum ise baslik altinda marka model yazan arkadaslara , tecrubesini tarzini ne amacla kullanilicagini bilmediginiz basliklari yorumlamayin.Koca bir cop disinda kimsenin isine yaramayan mesajlar ile dolacak baslik.

+1:cat::cat::cat::cat::cat:

Is cbr , apache demekle bitmiyor arkadasim , yardimci olmak icin yazan arkadaslar senin ne kadar motosiklet tecruben oldugunu nereden biliyorlar ? marka model yazmak kolay , ben niye yazmiyorum onlar iyi ama ben art niyetlimiyim ?

Biraz gercekci olmak lazim her elimde bu kadar para var ne alabilirime burda marka model yazarsa sabahlar olmaz , onun icin hedefi on ikiden vurmak lazim bunun icinde karsilikli bilgi alisverisi olmasi sart ve esas kuraldir.

yada al bi apachemi demeliyim bende?

İşte yine yapacağınızı yapmışssınız.Amacınızın yardımcı olmak olmadığı bu mesajınızla da apaçık belli.

1. si motorsiklet kullanmışlığım olmasa 60+60 km yi hergün yapmayı göze alıp böyle bir başlık açmazdım.

2. si mesajımın içeriğinde de belirttiğim gibi şehir dışı bir güzergahtan bahsediyorum.Dolayısıyla eğer bu güzergah taşlı-topraklı-orman yolu vs olsaydı bunu mutlaka belirtir.Buna göre bir motor tavsiyesinde bulunmanızı rica ederdim.

3. sü ise Ne yapacaksınız siz benim kim olduğumu,ne yediğimi ,içtiğimi!!!Size ne bunlardan ; ben sizden kız istemedim!!!Sadece motor konusunda deneyimli arkadaşlardan uygun motor seçmem de yardımcı olmalarını istedim...

Lütfen aklınıza mukayyet olun ve ortamı daha fazla bulanıklaştırmayın!!!!

Lütfen zamanınızı daha faydalı şeyleri düşünerek geçirin .

2500 e cbr bulamazsın en uygun race de benim bildiğim cbr. ya bütceni biraz yükseyticeksin yada tarz değiştiriceksin arkadaşım. o fiyata en rahat bulabilecegin motor ybr 125

bu arada sen kac lira vergi oduyon motor hacmi bayagi yuksek senin supurgeninde:silent::cherry::cyclopsanbence sat sen onu bi an once 2000cc ler 1500 tl vergi veriyo senede sen kimbilir ne cok veriyon...oyyyy

1. Cin olmadan adam carpmak isteyen bir cok motosiklet tutkunu tanidim , tanimayada devam edecegimden eminim. 1 dk tecrubesi olmayan hayabusa alip dunya turuna cikmak isteyen bir suru kacik var sokaklarda bir kacida arada buraya ugrar omurleri kisa olur ama bu tip cevaplari onlarada yazarim.

2. Tahmin yurutmek icin burada degiliz , detay belirtip belirtemiyecegini bilemeyiz. En azindan ben bilmem.

3. Merakimdan sordugumu varsayalim.

Insan hayatinindaki riskleri azalmak icin bilgi paylasiminda bulunmak insanimiza dahami az faydali ?

Burada bir dayatma varmis gibi cumlelerinizin sonlarinda kullandiginiz "!" isaretine anlam veremedim , siz nasil merak edip ha babam soru sorabiliyorsaniz bende o sekilde sizi karsilar yazdiklariniza muhalefet olurum siz seversiniz yada sevmezsiniz , ama amac tartismaksa bunu yaparim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Onu herkes ariyor.
Emin ol bulan olsa size haber vermezler.:)

Siz simdi Jonturk'e kizdiniz ama adam dogrulari soyluyor.

Sadece meraba demediginiz kendinizi tanitmadiginiz kismina katilmiyorum.
Olabilir boyle seyler.
O kadar tutucu degilim.

Fakat bu forumda yazan uyeler, sizin kim oldugunuzu tecrubenizi bilecek kadar medyum degiller.
Siz de yazmamissiniz.

Bir de kuçuk bir nokta var.
Size ne benim ne yedigim, içtigim tecrubem vesaireden dem vuran biseyler yazmissiniz.
O zaman niye burdasiniz?
Bizi;
sizin olumle hayat arasindaki ince çizgide yasaminiza devam etmenizi saglayacak ya da çok kisa surede olmenize neden olacak bir soruyla muhattap ediyorsunuz.
Bu kadar agir bir yukun altina girmek kolaymi sizce?

Bu forumdan faydalanmak istiyorsaniz, açik ve net ifadeler kullanmaya ozen gosterin.
Sizi tanimamizi saglayin ki faydali olabilelim.

Yoksa siz faydalandiginizi zannettiginiz, buyuk bir kazigin uzerine oturmak uzeresiniz ve bunun farkinda bile degilsiniz....

Hadi uzatin elinizi tanisalim.
Helalleselim.....:rendeer:

1. Cin olmadan adam carpmak isteyen bir cok motosiklet tutkunu tanidim , tanimayada devam edecegimden eminim. 1 dk tecrubesi olmayan hayabusa alip dunya turuna cikmak isteyen bir suru kacik var sokaklarda bir kacida arada buraya ugrar omurleri kisa olur ama bu tip cevaplari onlarada yazarim.

2. Tahmin yurutmek icin burada degiliz , detay belirtip belirtemiyecegini bilemeyiz. En azindan ben bilmem.

3. Merakimdan sordugumu varsayalim.

Insan hayatinindaki riskleri azalmak icin bilgi paylasiminda bulunmak insanimiza dahami az faydali ?

Burada bir dayatma varmis gibi cumlelerinizin sonlarinda kullandiginiz "!" isaretine anlam veremedim , siz nasil merak edip ha babam soru sorabiliyorsaniz bende o sekilde sizi karsilar yazdiklariniza muhalefet olurum siz seversiniz yada sevmezsiniz , ama amac tartismaksa bunu yaparim.

Siz devam edin yazmaya...

Yapıcı olup yardımcı olan tüm arkadaşlara çok ama çok tşkler.Aradığım motoru buldum sayılır.Şu an sahibiyle anlaşmak üzereyiz.
Konu Mod. arkadaşlar tarafından silinebilir-kilitlenebilir...

Siz devam edin yazmaya...

Yapıcı olup yardımcı olan tüm arkadaşlara çok ama çok tşkler.Aradığım motoru buldum sayılır.Şu an sahibiyle anlaşmak üzereyiz.
Konu Mod. arkadaşlar tarafından silinebilir-kilitlenebilir...

o kadar trip attın bize ama Türkçe'de battın be dostum :queen:

o kadar trip attın bize ama Türkçe'de battın be dostum :queen:

Teşekkürler arkadaşım.Bana imla kılavuzluğu ederken kullandığın " trip " kelimesi de Türkçe olduğu için ;
senden bu konularda öğrenecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum.Çok saolasın:p:p

Bu arada ben kime çalım atmışım...Mesajları lütfen dikkatli okuyun.Hoşçakalın.

Son düzenleme:
biraz daha birikim yap daha iyi bişi al derim, yoksa aldığın motordan kısa bir sürede bıkıp kenara atarsın, :cat:

Amacın üzüm yemekse bağ senin; bostan senin; ama bağcıyı dövmekse sıkıntı var orda...

Daha ılımlı olabiliriz diye düşünüyorum.

Kolay gelsin

medium_widewallpapers_eu_1206954264.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar