Hem Buharcı hem de Gazcı

Gerekli malzemeler
1-Aspire breeze kit
2-Telefon tutacağı spiral çubuklu olandan
3-Motosiklet(marka ve modelin önemi yok)

Geçelim resimli anlatıma
öncelikle aşagıda ki kit den almanız lazım çünkü herhangi bir basma düğmesi olmadan sadece nefesinizi çekince buhar gelen cihaz şimdilik bu ve hafif .
VrJNdP.jpg

Telefonu tutan yerini çıkarıp atın ve orayı motosikletinizin gidon veya münasip bir yerine monte edin.Tutamak kısmına da kit i kıstırın
BLBNpD.jpg

Derin bir nefes çekin
OoXN1P.jpg

azZpkB.jpg

Buharla
9mBAkO.jpg

Ver gazı keyfine bak:)

0E5gYV.jpg

Goldwing'te bardaklık falan tamam oluyor da elektronik sigara ilk defa gördüm :))

Gerçi ben de otoyoldayken flip-up kaskı açıyorum. motoru cruise'la 90'a sabitliyorum, sigarayı yakıp gidiyorum :)
Sigara tutan eli camın arkasında tutunca rüzgar hemen bitirmiyor.

Belirli hızlarda likit bitme sorunu olmaz di mi :cherry:

Şimdi o rüzgarı da sizin nefesle karıştırmasın makine?

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Buharı çekmek için bir tuşa basmanız gerekmiyor mu? Smok Alien ve Pico kullanıyorum. her ikiside tuşlu.
(Pardon fotoğraftaki açıklamaları yeni okudum. Tuşsuz modelmiş. Gayet iyiymiş :) )

Hiç yakışık alıyor mu sigara içmek bir motorcuya. Bir de üşenmemiş tertibat yapmış. En kötü ihtimal ver molanı, iç sigaranı çayını rahat rahat.:)

Hiç yakışık alıyor mu sigara içmek bir motorcuya. Bir de üşenmemiş tertibat yapmış. En kötü ihtimal ver molanı, iç sigaranı çayını rahat rahat.:)

İçtiğimiz ne sigara ne de duman , sadece aromalı likit buharlıyoruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

Goldwing'te bardaklık falan tamam oluyor da elektronik sigara ilk defa gördüm :))

Gerçi ben de otoyoldayken flip-up kaskı açıyorum. motoru cruise'la 90'a sabitliyorum, sigarayı yakıp gidiyorum :)
Sigara tutan eli camın arkasında tutunca rüzgar hemen bitirmiyor.
Üstad elektroniğe geç çok rahat ve çok daha zevki

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

Belirli hızlarda likit bitme sorunu olmaz di mi :cherry:

Şimdi o rüzgarı da sizin nefesle karıştırmasın makine?
150 km gittim 70 puff la likit hala çeyrek vardı. Molada doldurdum.
Rüzgardan etkilemiyor çünkü içeri değil dışarı çekimde devreye giriyor

Motosikleti
BWS 100
Hahaha çok iyi olmuş.
Ben ceketin içinden hortum çekeyim dedim kaskım içine. Hortumdaki havayı çekene kadar duman gelmez diye uğraşmadım :)
Birde alien ve ammit cihazı cepte taşımakta zor oluyor be.

Hahaha çok iyi olmuş.
Ben ceketin içinden hortum çekeyim dedim kaskım içine. Hortumdaki havayı çekene kadar duman gelmez diye uğraşmadım :)
Birde alien ve ammit cihazı cepte taşımakta zor oluyor be.

Önce sizin düşündüğünüzü denemem için önerdiler ama hem buhar performansı çok düşük olacak hemde biryerlere basma ihtiyacı mecburen olacaktı

Bende eski usul gariban gariban motoruma atlayıp nargile içmek için sahillere gidiyorum. Düşünsene Uçmakdere virajlarına yatarken bundan çekiyorsun, çekerkende TEKNOLOJİ die naralar atıyorsun :thumleft:

Bende eski usul gariban gariban motoruma atlayıp nargile içmek için sahillere gidiyorum. Düşünsene Uçmakdere virajlarına yatarken bundan çekiyorsun, çekerkende TEKNOLOJİ die naralar atıyorsun :thumleft:

Nargileye 3-4 defa vereceğin para ile bu teşkilatı kurarsın, bana toplam maliyeti 122 tl oldu. Sonra sen Uçmakderede ki virajlarda istediğin naraları atarsın :)

Cidden güzel icat,bazen şehir içinde motor üstünde cuğara içiyorum,rüzgar bitiriyor ancak 5-6 fırt çekiyorum.

Dumanını yel alır..

Parasını El alır...

Derdi sana kalır...

Ahanda Kamu spotu...bırakmak lazım bu mereti..

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Bir goldwing kullanıcısı olarak çözüm size yaramış :) Vaporizer atomizerlerinin birçoğu yan yattığı akıtmaya maillidir, ayrıca besleyen kanallar boşa çıkacağından pamuğu çabucak yakar. Bir de bahsetmekten korktuğum olası bir kaza durumunda olabilecek olanları düşününce, sağa çekip motorun üstüne yatıp buhar keyfi yapmak daha iyi gibi geldi :)

Bir goldwing kullanıcısı olarak çözüm size yaramış :) Vaporizer atomizerlerinin birçoğu yan yattığı akıtmaya maillidir, ayrıca besleyen kanallar boşa çıkacağından pamuğu çabucak yakar. Bir de bahsetmekten korktuğum olası bir kaza durumunda olabilecek olanları düşününce, sağa çekip motorun üstüne yatıp buhar keyfi yapmak daha iyi gibi geldi :)

Akıtma yada pamuk yakma sorunu breeze de olmuyor çünkü tankı yan olduğunda da coili besliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçince kafan güzelleşiyor mu :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayalimdeki ceket yaa. Hudson deride görmüştüm sanırım. Umarım birdaha ki kış alırım ve içim rahat eder :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar