Helyumda neymiş.. İnceldiği yerden kopsun (:

allah iyiliğinizi versin sizin e mi !!! çok güldüm akşam akşam :queen:

yalnız bi dakka bi dakka. Yanlış anlaşılmasın videolar komik ama ben daha çok yazışmalara güldüm. Sizin yanınıza da gelinmez , gülmekten konuşamaz ki insan evladı olan... Neşeniz bol olsun

Biz özellikle tequ ve fazer600 e insan evladı olarak bakmıyoruz :)
Onlar ayrı bi yaratık cinsini cibiliyetini seveyim :queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

sen birşeymi dedin mehmet ali ile mustafaya tabi adamlar yok salla meydan boş nasıl olsa

Çekerken yanında sen vardın Malicim :p

Görmüşsündür kensin ne çektiğini :wiinkk:

Pıstafa inan 4. sınıfa kadar okumuş olmana daha çok şaşırdım bağlaç :p
Ben gördüm.Ama seninde görmeni dileridm.Telefonda cyber da bi yere kadar :p
tequ real kaçta kapanıo:p

o deilde beyler tequ telefonuda kendi gibi:ptelefonu çalıo cevap vermiyo sonra aradığınız numara kullanılmamaktadır dio:p
E birşeyimde normal olsa ayıp olurdu ama dimi :p
Bizde seni seviyoruz lan pokeimam :p
sen birşeymi dedin mehmet ali ile mustafaya tabi adamlar yok salla meydan boş nasıl olsa
Adam karaktersiz abi yüzümüze konuşamıyor ki .. :farao:Nyse Allahtan sen varsın da savunursun bizi :p
Sende abi bi ara gazı vermesen olmayacak su yaratıklara :)
çökecekler gelince yine tepeme :queen:
Paskalya canavarı seni :p

evet tecrübeyle sabit.Realdekinden önce bi yerden aldırdım boğazım deli yandı..Ama para boşa gitmesin die çektim 4 balon :p Helyum etkisi yapıyor ama :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tequ arkadaslarım cocuklara yane enese kotu ornek oluorsn sonra cocuk yanacak falan nesse

pokeimam arkadasım bı kere yuzumuze konusssanaa nolurssnn arkadas beklıorrmm adanaya gel yada ortada falan bulusalm ama yuzumuze bakark espırı yapmaya yada çökmeye calıs :D

Son düzenleme:
Evde denemesinler olm biz profesyoneliz :p
O dil akşam haberleşelim bi helyum yapalım yine :p Başım ağrıyor kaç gündür çekmiyorum :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evde denemesinler olm biz profesyoneliz :p
O dil akşam haberleşelim bi helyum yapalım yine :p Başım ağrıyor kaç gündür çekmiyorum :p

narkotik şubeye ihbar yapcam kafa yapıcı malzeme kulanıyorlar diye :queen::queen:

tequ arkadaslarım cocuklara yane enese kotu ornek oluorsn sonra cocuk yanacak falan nesse

pokeimam arkadasım bı kere yuzumuze konusssanaa nolurssnn arkadas beklıorrmm adanaya gel yada ortada falan bulusalm ama yuzumuze bakark espırı yapmaya yada çökmeye calıs :D

Sizi yalovada madara ettim hala akıllanmadınız degilmi :)
Beni tincere ile karıstırmayın bak yakarım canınızı :p

Celilcim.Canım kardeşim..Özenip geyik yapmaya çalışıyorsun..Hani iyi de gidiyorsun ama bazen geyik yapıcam diye çok seviyesizleşiyorsun.Bunu da bir nasihat olarak al :cat:

bukadar argo dan sonra artık metehani geri çağırmak şart oldu ,
bu arada o balonlar gerçekten helyum mu ? baska bişey çıkmasın
balonun helyum oldugunu nerden anlarız

Hacı çektiğinde boğazını yakıyorsa bırak hiç gereği yok.. Ama içimi rahatsa helyum :p

telefonum mustafa abide var ayriyetten bugun yeni kntr aldım 180 avea içi dk'm var .. nası bitirceimi düşünüorum .. siz bana çağrı atın ben sizi ararım :mrgreen:

hahahahahaaa helyumlu helyumlu konusmak daha bi gsel oluyo mu ne ? :p

Bu arada mustafa abiyle mali abiynin sesini benden başka karıştıran var mı yavv :silent: :p

bi duygu apla var tabee ona da boL heLyumlu günLer .. Gülmeten doru dürüst konuşamadıkki zati :p

Son düzenleme:
reklam yapma len :p

Görüntü yok.. Ayaküstü aldık birer balon nie aldıysak..Performans sıfır lanet ettik hatta kendimize :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar