Help me!!!

18 yasina yeni bastin drz400s kullaniyordun ve kazadan perte cikardin ? atma ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa :queen::queen:

Moderatör
honda titanın sıfırımı varki reklamı olsun :queen: titan her yola gider :cat:

Seni pazarlama stratejisti (o ne demekse) olarak işe almışlar. Titan üreteceklermiş yine, ön bilgi toplamak için ajanlık yapıyormuşsun. Hatta Amerika'nın da parmağı varmış bu işin içinde. Honda'nın Türkiye'de motosiklet üssü kurmaması için seni markaja almışlar. Öyle dediler bana.

kazayı ben yapmamıştım abim yapmıştı. femurunda 8 vida dizinde platin var şimdi tekrara ameliyat olacak. bence fazla bilmişlik yapmana gerek yok. 17 yaşında cross kullanmak imkansız bişy değil. hatta zor bişey bile değil.

Seni pazarlama stratejisti (o ne demekse) olarak işe almışlar. Titan üreteceklermiş yine, ön bilgi toplamak için ajanlık yapıyormuşsun. Hatta Amerika'nın da parmağı varmış bu işin içinde. Honda'nın Türkiye'de motosiklet üssü kurmaması için seni markaja almışlar. Öyle dediler bana.
titan hala üretimde var, türkiyede satışı yok :sunny: çinde üretip getirirse honda bu motoru, elimden geldiği kadar kötülerim. Cbf gibi kronik sorunları olan titan istemem. :farao: yamasaki türkiye ye fabrika açıp üretirse 10 numara olur :cat: eskiden (96-2002) arası ürettiği gibi. Yok çin hariç başka biyerden ital ederseki şayet fiyatı 6-7 bin lira olur. Memleketimde üretirse 4 bin civarı olur. Taş gibin taş. :cat:

Moderatör
titan hala üretimde var, türkiyede satışı yok :sunny: çinde üretip getirirse honda bu motoru, elimden geldiği kadar kötülerim. Cbf gibi kronik sorunları olan titan istemem. :farao: yamasaki türkiye ye fabrika açıp üretirse 10 numara olur :cat: eskiden (96-2002) arası ürettiği gibi. Yok çin hariç başka biyerden ital ederseki şayet fiyatı 6-7 bin lira olur. Memleketimde üretirse 4 bin civarı olur. Taş gibin taş. :cat:

Kusura kalma Titan'ın kronolojisini senin kadar bilmediğimizden üretilip üretilmediğini bilmiyoruz Adem :) Geyiğe vurduk akşam akşam, ciddi insan seni :)

foruma üye olduk iyiki bi konu açtık yardım istiyoruz yani birbirine laf sokmayan yalancı cıkarmaya calışmayan kalamdı sağolun yardımınız için çok sağolun....

itiraf ediyorum benim titan anadolu motosiklet pazarlama aş tarafından üretilmiş Türk malı. O zamanlarda hondanın çin de fabrikası olmadığından motor kısmı %100 japon. Farlar ve sinyaller farba marka. Eksoz bilen eksoz, granajlar türk. Sadece motor japon o yüzden made in japan motörüme laf yok :queen:

Bazı bademlerde cok lezzetli oluyor,Sıcak Sıcak oda bunlardan işte kaliteli badem :)

Kocaeli İl Temsilcisi

:cherry: :queen:

Moderatör
foruma üye olduk iyiki bi konu açtık yardım istiyoruz yani birbirine laf sokmayan yalancı cıkarmaya calışmayan kalamdı sağolun yardımınız için çok sağolun....

Hatun gibi trip atma. Hem erkek motoru cross alcam diyorsun hem trip atıyorsun.

1- 1000 liran var ve cross motor istiyorsan işin zor.
2- Sevindirici haber, imkansız değil.
3- 150 yada 200 cc çinli herhangi bir markadan başka seçeneğin yok.
4- 2 zamanlı cross da alabilirsin ama, 1000 liraya alacağın 2 zamanlı cross 2 vakte kadar masraf çıkarır.
5- Bu kadar.

Hatun gibi trip atma. Hem erkek motoru cross alcam diyorsun hem trip atıyorsun.

1- 1000 liran var ve cross motor istiyorsan işin zor.
2- Sevindirici haber, imkansız değil.
3- 150 yada 200 cc çinli herhangi bir markadan başka seçeneğin yok.
4- 2 zamanlı cross da alabilirsin ama, 1000 liraya alacağın 2 zamanlı cross 2 vakte kadar masraf çıkarır.
5- Bu kadar.

haklısın abi 1000tlye alacağın cross daha 1 km gitmeden dökülür.

Badem abi.Bişi demiom sana,Cvpların baya sert..İstenmiyoruz heralde:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar