Help Me Topcase.

Jeo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam, benim şu garibe bir topcase takma niyetim var. Trendyol da ki bu ürün renk ve tarz olarak çok hoşuma gitti. 80 LT çok mu büyük olur? Bunu takmak için arka kısma ufak bir metal parça kestirsem yeterli olur mu? Yoksa hiç uğraşmadan direk bu ürünümü alsam? Şu 80 LT olan nedense bana daha hoş gözüktü. Kullanan, fikir verebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar. Öncelikle 80L olan arka çanta çok büyük duracaktır motorun üzerinde. Görüşün olarak alüminyum arka çantalara benziyor hoş duruyor ama 80L gerçekten çok fazla gelir. İkinci attığın arka çanta çok daha güzel olacaktır bence

80 litre olan pizzacı çantası gibi olur, köşebaşındaki büfenin paketçisine dönersin. Her gören sosisli patso sorar.

55 60 litre maximum yeterli. Tasarım hoşuna gittiyse biraz daha bütçe yükseltip yerli alüminyum çanta alabilirsin. 50 litreler çift kask alaibiliyor. Ama öylesine takıyorsan maxem'i tak geç. Kötünün, ortanın iyisi.

Bu çanta aşırı büyük olur. Trafikte sıkıntı çıkartır.GP kompozitten veya sahibinden de aleminyum motosiklet çantası ürütenlere bakabilirsin . Hem ucuz hem büyük olsun dersen maxem 45 lt ideal .

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
80 litre olan pizzacı çantası gibi olur, köşebaşındaki büfenin paketçisine dönersin. Her gören sosisli patso sorar.

55 60 litre maximum yeterli. Tasarım hoşuna gittiyse biraz daha bütçe yükseltip yerli alüminyum çanta alabilirsin. 50 litreler çift kask alaibiliyor. Ama öylesine takıyorsan maxem'i tak geç. Kötünün, ortanın iyisi.
Cipso patso burger akmaz mıydı be Kerem34_ kardeşim.

Jeo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız adına teşekkür ederim. Topcase almak yerine bunu verip farklı bir model alma kararı aldım. Sevgiler.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
80 lt :cyclopsan trendyol kuryelerinin çantası gibi birşey.

F54

maxem in bagaj demirli sırt dayamalı olanı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar