help me Lütfen :) bıktınız bu topiclerden ama yine motor seçimi :)

Rr6

evet arkadaşlar daha önce 1,2 konu açmıştım motosiklet alıcam 800 TL param var gibilerinden:) Şimdi ise tam netleşti durumlarım :)

dediğim gibi 800 TL param var ama ayın 15 inde bir 800 TL' daha param gelicek.. almak istediğim motor Çin malı da olsa cruiser/Chopper olsun istiyorum

Sizce hangi modellere bakmalıyım ? elimdeki 1500 TL para ile hangisi daha iyi olur ? yardımlarınızı bekliyorum:)

birde varsa bu sitede öyle o bütçeye satmak isteyen bir abim , kardeşim , arkadaşım benimle iletişime geçmesini istiyorum..

telefon numaram : 0507 426 13 51 .. Teşekkür ederim:) :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
evet arkadaşlar daha önce 1,2 konu açmıştım motosiklet alıcam 800 TL param var gibilerinden:) Şimdi ise tam netleşti durumlarım :)

dediğim gibi 800 TL param var ama ayın 15 inde bir 800 TL' daha param gelicek.. almak istediğim motor Çin malı da olsa cruiser/Chopper olsun istiyorum

Sizce hangi modellere bakmalıyım ? elimdeki 1500 TL para ile hangisi daha iyi olur ? yardımlarınızı bekliyorum:)

birde varsa bu sitede öyle o bütçeye satmak isteyen bir abim , kardeşim , arkadaşım benimle iletişime geçmesini istiyorum..

telefon numaram : 0507 426 13 51 .. Teşekkür ederim:) :rendeer:

Scooter isteseydin ayarlardım : ). Ama Cruiser, Chopper falan girince işin içine malesef. Bu arada "Help me lütfen" şeklinde bir başlıkla tepki çekmen muhtemel. En basiti 1-2 hafta önce olsaydı ben tepki gösterirdim "Türkçemizi güzel kullanalım" diyerekten ama bana ağzımın payını verdiler :p. "Forumun muhtarımısın lan" dediler sustum ...

Rr6

Scooter isteseydin ayarlardım : ). Ama Cruiser, Chopper falan girince işin içine malesef. Bu arada "Help me lütfen" şeklinde bir başlıkla tepki çekmen muhtemel. En basiti 1-2 hafta önce olsaydı ben tepki gösterirdim "Türkçemizi güzel kullanalım" diyerekten ama bana ağzımın payını verdiler :p. "Forumun muhtarımısın lan" dediler sustum ...

:) scooter istemiyorum malesef :pale: ama yinede benin araştırırsan sevinirim:)

jinlun 150 var istediğin fiyatlara bulabilirsin bende 2008 model vardı 9000 km de aldım 19000 km ben kullandım 28binde sattım hiç sorun yaratmadı belki sans belkide benim ona cok iyi bakmamla alakalı

Geçen hafta kros bakıyordun :)
Bu konuları açtığında benim ilk zamanlarım geliyor aklıma. 1 ay daha bekle 1.5 falan derken biriktirdiğim para da ehliyet ve motosiklet malzemelerine gitmişti :) En sonunda alabilmiştim motosikletimi.
Ehliyetin ve koruma malzemelerin var mı?

Rr6

ehliyetim korumalarım var evet bu 9. motorum olucak :) 2 sene önce 600 tl ye aldığım yarı hurda bi gomoto cruiser ım vardı şimdi fiyatlar ve devir değişmiş sanırım :) hiç biyerde bulamadım öyle bi motor şans eseriydi heralde :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-kampanya-li-vizeli-titan-cg-125-makinasi-ile-ayni-109334405/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar