help! help! S.O.S

arkadaşlar bitme safhasındayim.,
aranizda askerlik yapan varmi? anlar derdimi
moral ibrem dipte,
artık dayanamıyorum şafak:40
bitsede gitsek artık.moral verin lütfennn!

biymiş bitmişş sayılı gün çabuk geçer üzme kendini bak senle bereber bizde sayarız daha çabuk biter

bitmiş bitmişş sayılı gün çabuk geçer üzme kendini bak senle bereber bizde sayarız daha çabuk biter

alfa166, hem bu kadar raatsın (Davulun sesi misali) hem hala şikayet edion.. Bak teknolojidende uzakta değilsin.. Bitince diicenki ulem ne rahattım keşke daha olsada yapsam :cherry:
Şaka bir yana 29 gün daha kolay geçer ondan sonra biz yardımcı oluruz burdan manevi desteklen :thumleft:

tesekkür ederim tüm dostlara...

slm dostlarım;
je'ta ime,
s.e.e,
skull,
toblerone,
invent,
hepinize teşekkür ediyorum,buradan çıkıp motoruma,özgürlüğüme kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.çok saolun
keşke bide buralarda motor kiralayan bir yer olsada BMW 650 gs ile haftada bir de olsa stres atsam, neyse... görüşmek üzere dostlarım.kendinize ve bir o kadar da motorlarınıza iyi bakın. :crybaby:

yaw alfa kardes kuyruguna gelmissin,ben napim emekli olana kadar askerim birde gitmeyenler var onlar ne yapsin gerçi onlarada burdan müjde verim ekim ayinda AB için müzakere var ve AB standartlarina uyucaz ve kanunen askerlik düsecek.Kafana takma bu msj aldiginda belkide bitmis olacak.... :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar