Hello_my_name_ıs_crypto

Herkese merhaba arkadaslar, ilk motosikletimi almaya karar verdigim, son 2 aydır adeta her fırsatta takip ettigim, adeta tutuldugum motosiklet.net'e ilk yazımı yazıyorum, İstanbulda oturuyorum 21 yaşında, üniversite 3. sınıf ögrencisiyim (artık 3. sınıf diyebilirim okul sezonu bitti).

Almayı düşündüğüm motor Kawasaki Ninja 250R, Motoru almak için bir yandan para biriktirip bir yandan çalışıyorum.

3Temmuzda ehliyet sınavına girecegim.
Ardından Lamatech egitimi ve sonrası Şile yolundaki ilk uzun yol deneyimimle birlikte hayatımdaki boşluğu doldurmayı umuyorum,

Umarım birlikte daha çok vakit geçiririz ve birbirimizi tanırız.
Burada çok sağlam temelleri olan bir aile var ve ben bu aileye katılmaktan gerçekten çok mutluyum.

Herkese kazasız belasız günler diliyorum

crypto

Öncelikle aramıza hoş geldin..
Dediğin gibi burda bir aile ortamı var, her soruna ve problemine seve seve yardımcı olacak bir çok arkadaş var.
Ninja 250 güzel bir makina, başlangıç içinde ideal, ama uzun süre pratik yapman lazımki uzun yola çıkasın.
Motoru almadan koruma ekipmanlarını tamamla derim sana, motoru aldığında onlara pek harcama yapamıyabilirsin, ben öyle yapmıştım ;)

Kazasız belesız sürüşler...

Cok sagol emomen, robocop tarzı bi korumalık, eldiven vs ekipmanları tamamladım dolabımda duruyor, arada bir kuşanıp üzerimde darbe testi yaptırıyorum arkadasa.

Shoei kask ve diadora cizme icin biraz daha para biriktirmem gerekecek,
elimde para yokken karar verdim motor almaya o yüzden ilk once ekipmanları tamamlıyorum ki gordukce daha çok çalışayım.

Herkes bi motor satın alıp daha sonra yükseltirken ben daha almadan cbr125 ten hyosung 250r ye daha sonra da Ninja'ya yükselttim:mrgreen:

Mesajın için sagol.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"welcome" mı dememiz lazım bizim de? hoşgeldin de başlığın ingilizce olmasının gereğini ben anlamadım. anlayanlar anlatırsa biz de anlarız...

crypto hoşgeldin

buradaki ilk yazını okuyunca, yazının içeriğinde kendimi buldum sanki :))

Merhaba

Saygı değer arkadaşlar,

Aranıza bugün katıldım.
Sebebine gelince 2005 yılından beri ehliyetim olmasına rağmen mucbir sebeplerden dolayı bir türlü motor sahibi olamadım.
Ancak şimdi çok mutluyum çünkü a dan başlamak üzere kendime Kanuni Bobcat 150 aldım ve aranıza katılmaya geldim.
Beni aranıza alır sizlerle kaynaşma fırsatlarım olursa çok sevinirim.
Hepiniz Sevgi ile kalın.
Saygılarımla,
D&B

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoş geldin dostum.
Evet burada bir aile ortamı var ve bende bu ailenin babasiyim :)
Akşam olunca bunları ışıklara mendil satmaya gönderiyorum
Para getirin bana para para paraaaa :)

Herkese mesajları için teşekkürler. Hoşbulduk.

Aramıza hoş geldin dostum.
Evet burada bir aile ortamı var ve bende bu ailenin babasiyim :)
Akşam olunca bunları ışıklara mendil satmaya gönderiyorum
Para getirin bana para para paraaaa :)

Benim babamdan destek yok bu işe, burda bi baba bulmak çok iyi oldu artık biraz destek çıkarsınız SinanBaba.

Eee baba olmak kolay degil.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar