Hello everybody

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba. Küçükken çok iyi bir bisiklet kullanıcısıydım. Bir defa bile bisikletten düşmedim. Motor hayatımda hiç kullanmadım ve şimdi hız motoru almak istiyorum. B grubu ehliyetim var, ancak A2 gerekiyormuş hız motoru için. Yazın kursa gidip, A2 ehliyetimide alıcağım. Ancak kurstaki motorları bilirsiniz. Ben Hız motorunu kullanmayı nasıl öğrenebilirim?. Bunun dışında ankarada parayla ders vericek biri varsa bana haber versin ( tabi motorum henüz yok! ). Yazın ikinci el motor almayı düşünüyorum. Bu konuda da bana yardımcı olabilirmisiniz( maximum 6 milyar ) . Şimdiden teşekkürler
927641080172409.jpg

Bu 99 model zx-6 sizce nasıl?

HELLO :cherry:
WELCOME to motosiklet.net :bounce:
sen ingilizce girince ben de öyle hoşgeldin diyeyim dedim :farao:

Hoşbulduk arkadaşlar. zx-6 hakkındada yorumlarınızı bekliyorum. :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benım bı abide zx6 r var 97 model 39.000 km de 7.5 mılyar istiyor aşırı temiz gel gör pişman olmassın

bu arada hosgeldin

A2 almak için yazı bekleme, zaten 3 ayda alabiliyorsun, şimdiden başvur sen en iyisi, Haziranda anca alırsın.

merhaba hoşgeldin :p
bence direk racing düsünme aletler cok süratli ve tecrübe istiyor yinede sen bilirsin :mrgreen:

Okulum olduğu için yazı bekliyorum. Derslerden fırsat bulupta kursun derslerine katılamam.

Speedfight sen Ankara'da mısın?. Motoru görmeye gelirim tabi ki. Hem tanışmış oluruz bu vesileyle. Ben çayyolunda oturuyorum.

Aliberkay aslını sorarsan önce normal (cross( bu pek normal sayılmaz aslında :pr: ) ya da scooter) motor alıp onla pratik yapıp, sonra hız motoruna geçmeyi isterim tabi ki. Ancak al-sat uğraşmak istemiyorum. O yüzden direk hız motoru almayı karar verdim. Boyum 1.82, motora hakim olacağımı düşünüyorum. Zaten speed motorlarıyla yapılan kazaların çoğu show yaparken ya da hız yaparken gerçekleşiyor. Bunun dışında normal kullanımlarda pek bir fark olucağını sanmıyorum( ağırlık dışında )

slm leader81 bak dostum direk racing motorla başlamak çok zor beni yanlış anlama sakın şöyle 250cc falan bi motor bul tecrübe kazan sonra geçersin makineye hiiç acele etme racing motorun şakası olmaz kendine iyi bak

unutmadan kullanım açısından senin tahmin ettiğin gibi değil arada dağlar kadar fark var motorun ağırlığı hareket halindeyken önemli değil sadece durduğun zaman ayakların yere bassın okaddar bye

su aralar twister gözde motorlardan fiyat olarakda teknik olarakda uygun ve yeterli. hondanın sitesinden resimlere ulasabilirsin. görüntü olarakda güsel bi motor

Ben gene 600cc 'lik bişey alayım. Hiç bunlarla uğraşmaya değmez. Sonuçta hız ve show yapmadıktan sonra birşey olacağını düşünmüyorum. Olsa bile ufak tefek olur. Ve olucaksa bunda da olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım motor istanbulda ama motoru övmek gibi olmasın cok temiz nokta çizik yoktur. gıcır gıcır yanar döner

abi çok doğru söylüyor . baslıyacaksan kucukle baslamalısın. binanın temellerini iyi atmak gerek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar