Helikoptere çarptım !

Basligi gorunce vay anasini diyip geldim,hay anasini diyip gidiyorum :)
Vizor acikken burnumu ari sokmustu,gozume ondeki aractan atilan sigara yuzume patlayinca kulu kacmisti , redbull tenekesi kafamda patlamisti bunlar olabiliyor :)

O arı benimde gözümü soktu.Asıl visor açık güneş visoru kapalıydı ancak arı bir şekilde suratıma vurup gözüme girdi ve son bi can havliyle iğneyi batırıp hakkı rahmetine kavuştu.Allah korudu gözümü.Bilen bilir..Kandıra sapağından Kerpe'ye giden çok harika bir yolda visor açık rüzgarın tadını çıkarıyordum..Artık şeffaf visoru alttan çok az açıyorum.Tövbeliyim :))

giderken vizörü açmak zorunda kalırsam bir gözümü kapatıyorum ki; açık olana bir şey kaçarsa diğerini açar en azından sağa sola kaçabileyim diye.
öyle alıştım en başından öyle gidiyor olay. Allah göstermesin diyelim.

Son düzenleme:
Ben kasksizken bikere alnıma bi çarptı felaket acıttı ne sövdüm ama varya

Basligi okudum vay anasini dedim. Mission imposible tarzi falan dusundum. Rampadan falan ucup on camdan mi girdi acaba. Hadi en kotu apacinin biri motorun ustune indirmistir helikopteride,carpmistir dedim. Millet ne aksiyonlar yasiyor be. Hiç dusunmemisim ki... :)

982815.png

Bence radikal yada hürriyete başvurun işe alabilirler:cherry:

bana çarpmıştı gözlerim karardı kafam şişti. Okadar da fena bir hayvan.

hsk

İftar dan önce okudum başlığı konuya bakmadım.Açlık dan yanlış okuyorum galiba deyip çıkmıştım.
Ya arkadaş helikopter nedir yaa gözünü sevdim.
Bilerek yazdın demi öyle hadi itiraf et :) :) :)

valla konuyu açmadan tavuk koyun şimdide helikopter mi deyip gerçek sandımdı sesli gülemiyomda gece gece değerli gibi sekiyom olduğum yerde :thumleft:

Ohooo bu neki ;DD

Herkes alıntılamış bu mesajı snappy' nin yazdığını görmemiştim dedim niye gülüyorlar ben anlamadım meğersem yazarı tavuk katili, koyun düşmanı snappy' miş. Böcek kesmez seni bu saatten sonra :mrgreen:

Bu arada geçen hafta sayende işten atılıyordum az kala forumu gezerken tavuk ve koyun maceran aklıma geldi krize girdim durduramadım da kendimi çatladım gülmekten gidip yüzüme su çarptım da rahatladım. :queen:

Motosikleti
600RR
Herkes alıntılamış bu mesajı snappy' nin yazdığını görmemiştim dedim niye gülüyorlar ben anlamadım meğersem yazarı tavuk katili, koyun düşmanı snappy' miş. Böcek kesmez seni bu saatten sonra :mrgreen:

Bu arada geçen hafta sayende işten atılıyordum az kala forumu gezerken tavuk ve koyun maceran aklıma geldi krize girdim durduramadım da kendimi çatladım gülmekten gidip yüzüme su çarptım da rahatladım. :queen:

hocam param olsa sj4000 alıp youtube kanalı açmayı düşünüyorum inanın bugün çok zor anlar yaşadım bayağı bir cenaze çıkardı bugün yavaş gitmeseydim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar