Diğer Helikopter motorlu motosiklet mtt y2k

geçen haftalarda bir belgeselde seyrettiğim MTT Y2K adlı motosikletle ilgili
aklımda kalan bilgileri ve nette bulduğum bu resimlerini sizlerle de paylaşak istedim.
Bu motor 2000 yılında çıkmış.
üzerinde helikopter motoru varmış.
amerikada caddede giderken millet cep telefonunu açıp
sesini arkdaşlarına dinletiyormuş.
adamın biri bu motorla saatte 340 km ile giderken radara yakalanmış.

çok az sayıda kullanıcısı olan bu motorun yakıtını ben anlayamadım.
Dizel mi, Jet yakıtı mı?

sizin bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

y2k2zk.jpg
[/URL]

[/img]

adsz2ew.jpg
[/URL]

[/img]

balksz2kopya3ox.jpg
[/URL][/img]

Süper Moderatör (BBRR)
320 beygir bu o kadar önemli değil asıl bu beygiri ürettiği devir akıllara zarar 52 000 bu ne be bu gün formula 1 araçları 17000-18000 devir yapıyo devirli araba deniyo bu ne be ayrıca otamatik vitesli olmasıda garip bir ilginç yanı da birden fazla çeşit yakıt tüketebilmesi bunlardan biride dizel binmek lazım acaba türkiyeye girermi bu alet :cherry:

Aynı belgeseli ben de izlemiştim. Discovery channel de idi ordaki motor kırmızı idi. ve yakıtının dizel olduğunu söylemişlerdi çok şaşırmıştım. Dizel le çalışan bir helikopter motoru. sesi gerçekten çok süperdi yaa. Helikopter gibi :)

bu makinayı Çizgi ötesi TORQUE filimden hatırlıyorum muhahaha ne sahne idi ama chooper motoru yakalıyamıyordu.... :santa:

150000$ bu

150 tane honda alabilirsin

yok yok honda bayii açabilirsin..................

biz burda 125 lik cbr razı gelirken bu motorlara bakar bakar ağlarız. :pr: :pr: :pr:

plaka takmamak lazım buna, estetiğini bozar.

@infinite,
adı torque mu bu dediğin filmin? çok merak ettim şimdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canavar gibi motor .Kesin çin malıdır bu be. :queen:

Arkadaşlar : ROLLS ROYCE motorlar zaten diesel kullanır.Bazı tek motorlu turboprop (pervaneli) uçaklar da bu motoru ve disel yakıtı kullanır.
Zaten tabloda yazıyor. :bounce:

FUEL : DİESEL,KEROSENE,JET A

Sanırım : yakıtlar karıştırılıyor veya 3 ünü de ayrı olarak kullanabiliyor.

Ama bu motosikletin motoru oldukça ağırdır.Motor durduğu zaman 3-4 kişi motosiklet düşmesin diye , tutmaya gidiyodur. Hehehe :queen:

süren adam zor duruyordur, artçı nereye binecek ki? manevra kabiliyeti nasıl acaba? helikopterden birşeyler kapmış mı acaba bu konuda da?

he valla, sissy bar'ı da yok bunun. bagajı da yoktur. 150000 dolar verecem, sissy bar olmayacak. yok almıyorum.

2 vites ve bu kadar devirli olması bana o kadar anormal gelmedi. madem helikopter motoru var 2 vitesli olması bile anormal. helikopterlerde vites mi var. pervanenin dönüşü hızlandıkça ve çeşitli aerodinamiklerle havalanıyor.

hayabusa tarih oldu bile bu belgeseli bende izledim ark.lar makinayı yapan adamlar saatte 400km basma garantisi veriyorlar yoksa paralarını iade edebiliyorsunuz ve şaşırtıcı olanda bugüne kadar alanlar hiç geri götürmemişler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar