hele bakın yigitlere

Londra'nın kuzeyinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı Dalston ve Hackney semtlerine sıçrayan isyan dalgasında, gece-gündüz ellerinde sopalarla işyerlerini koruyan Türk esnaflar, İngiltere'de günün konusu oldu.

Polisin yetersiz kalarak, yerel halka sadece evlerinize çekilin, kendinizi koruyun diyebildiği bölgede birlik olarak isyancılara ve yağmacılara karşı koyan Türk esnaf İngiliz basınında da geniş yer aldı.

Görüntüde Türkler, işyerlerine yaklaşan isyancıları bağırarak kovalamaya başlıyor ve isyancılar arkalarına bakmadan bölgeden kaçıyor. İşte o anlar;

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=195016

alıntı: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=195016

Çılgın Türkler İş Başında...

Vurun Vurunnn Allah Allah Nameleriyle Yollardalar Yürüyün Be Aslan Parçaları...:cat::cat:

Super Moderator
Hangi İngiltere'de günün konusu olmuşlar? Bildiğimiz İngiltere ise medyanın hiçbir alanında öyle bir şey yok çünkü...

Türk liglerindeki şikeler, Kenny Miller'ın asla Türkiye için İngiltere'yi bırakmayacağı, Suriye tanklarının Türkiye'ye yakın bölgeleri bombalamaya başladığı haberleri var sadece.

Abuk sabuk konularla dünya bizden soğuyor, ülkenin adı git gide kirleniyor, biz kafamızı kuma gömmüşüz, sadece kendi kendimize gelin güvey olup, kendi kendimizi pohpohluyoruz...

Son düzenleme:
sen dünyayı yanlış anlamışsın hocam.
dünya barışın ve kardeşliğin koz gezdiği, bunu da bizim bozduğumuz bir yer değil..
kim kirletiyor dünyayı dökelim madem sayfalara.
biz mi yoksa bizden soğuyor diye üzüldüğün muhteşem batı mı?
soğuyormuş.
peh.

Super Moderator
O cümlelerden öyle bir mesajı nasıl çıkardın anlayamadım ama, batının muhteşemliğini...vs savunmuyorum ben, aksine onlar kadar dibe batmamak gerektiğini söylüyorum; Türk imajının buradan övündüğümüz kadar muhteşem olmadığını, bizim düşündüğümüzün aksine Türklere "Yiğitlere bak!" değil, "Şikeciler, savaşın, kargaşanın ortasındaki millet." diye yaklaşıldığını anlatmaya çalışıyorum...

anlaştık gibi o zaman.
"gitgide kirlenen" kısmını anlamadım ama.

kötü şöhretli hasletlerimiz olduğuna ben de katılıyorum.
düzelmek için en başta herkes işini iyi yapsın, ben buna inanıyorum.

başlık ve ardından gelen mesajlar biraz mizah olsun diye abartılıydı kabul :)
ama serserilere haddini bildirmek üzere toplanan esnaf hadisesi çok bizden ve yerinde bir çıkış.

Super Moderator
Git gide kirlenen kısmı, iyi bir yanımızla gelmiyoruz gündeme, sadece kötü haberlerimiz birikiyor demek içindi.
Örneğin şimdi bu konuyu görünce İngiliz gazetelerine göz gezdirdim, haber sitelerine bakındım "Yiğit Türkler" başlıklı bir şey bulabilmek için... Bulabildiğim 3 haber şike olayı, Suriye'nin Türk sınırını bombalamaya başlaması ve Kenny Miller adlı topçunun Bursa için İngiltere'yi bırakmanın ne kadar yanlış bir karar olduğundan dem vurmasıydı.

Anlaşır gibi olduğumuza sevindim; konuya da mesaja da lafım yok zaten, mizah olduğu belli, sapına kadar Türk olduğu belli :), benim lafım konuya değil, konunun muhtemelen DHA tarafından İngiltere'de manşet olduk, adamlar tapıyorlar artık bize diye saptırılıp, burada da o şekilde algılanabilmesine...

Turker hayatta ne kendilerine igneyi nede cuvaldizi batirir. Bugun oturun arastirin Dalston ve Hackney mahalleleri cogunlukla uyusturucu saticilarinin, Nijerya ve Turklerin yasadigi Londranin en kotu suc orani en yuksek mahalleleri. Ingilizlerin oradan gecmek istemedigi, yasamayi bile dusunmedigi her gun kriminal bir olayin oldugu bolge. O sopali Turkler o gune mahsus degil zaten oyle tipler hep var orda.

Ingilizlerin onlari Yigit diye ovecegine inanmiyorum, koca bir suc mahallesi orasi cunku. O kadar Turkun de orda yasamasi dusundurucu tabi. Hindistanli insanlarin yasadigi mahallelerde var ama bu kadar suc orani yok bile.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bizim moderatörlere bir haller olmus!!!!:silent:
Isimler falan?
Ne oldu devrimmi oldu?

Moderatör
Biz büyüdük ve kirledi dünya, ne guzel şarkı idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar