HELD Hoover Alınır mı?

Merhaba Arkadaşlar,

İndirimden ötürü dizlik fiyatına satılan Held Hoover sizce alınır mı?

Fiyat 185 TL diyor. Pantolonum yok. Baharda rahat ettirir mi? Kaliteli midir?

Uzun zamandır Rider Denim'i araştırıyordum ama 3 te biri fiyatına karşıma çıkınca sizlere sormak istedim.

Teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar,

İndirimden ötürü dizlik fiyatına satılan Held Hoover sizce alınır mı?

Fiyat 185 TL diyor. Pantolonum yok. Baharda rahat ettirir mi? Kaliteli midir?

Uzun zamandır Rider Denim'i araştırıyordum ama 3 te biri fiyatına karşıma çıkınca sizlere sormak istedim.

Teşekkürler

rider denim yada tech 90 gibi markalardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen bende takip ediyorum bu kot pantolonu.inceliği dayanıklılığı kalitesi kışlıkmı yazlıkmı kullanan biri yada bilen biri yorum yapabilirse çünkü çok iyi fiyat kaçırmak istemiyorum.ayrıca held alman ama bu hangi ülke üretimidir ?

2 ay önce 350 ye aldım,insan sinirlenmiyor degil ;) Teçh 90 kullanmadım ama Heldin kesimi daha çok hoşuma gitti deneyince.Bedenine göre paçaları uzun sadece biraz.Mevsim itibariyle yaz sicaginda kullanmadim,bu haftasonu mesela icliksiz usumedim, kisin iclikle rahat kullanilir bence.Tabii yagmurlük da şart havaya göre. .Fiyat düşünce ikincisini almadım ihtiyaç olmadigindan ama bu paraya kevlar kot bulamazsın bence (diz altına kadar full), kesinlikle alınır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

Ekleme; Icinde 'engineered in Germany' ve Held Almanyanin adresi var, made in ibaresi göremedim.

Son düzenleme:
ben 1 aydır falan kullanıyorum. bugüne kadar giydiğim en rahat motosiklet pantolonu.( rider denim, tech 90 da var bende.)Resmen Tayt gibi rahat diyebilirim. 10 derece havaya kadar üşütmüyor diyebilirim. çok üşüyen bi insan değilseniz soğuk havalarda da içliksiz falan kullanabilirsiniz bence. ( naked motorunuz varsa rüzgar etmeninden ötürü biraz daha üşütücü olabilir.). Koruma olayı nasıldır çok bilemiyorum tabi, hiç bi pantolonumu test etme şansım olmadı henüz. Bu fiyata kaçmaz; ben bitane daha almayı düşünyüorum

Ya sipariş verirken site kapandı kafayı yiyordum. İnşallah stokta kalmıştır. fiyatı soranlar İçin : motomax.

Ben aldım şu an kullnıyorum.
Rider Denimin kesimleri daha fit bu biraz daha bol duruyor ve boyu uzun.
Sıcak yaz günleri için bunaltıcı olur ama baharda rahat giyilir.
içlikle kışın da yağışsız havalarda iş görür.
indirimde alabilirsen kaçırma eğer beden kaldıysa.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Ben de gecen hafta aldim motomax-kadikoy subesinden. Genelde unisex olanlar kalmisti, onlardan aldim, aslinda kadin ve unisex yaziyor, erkeklere de oluyor yani, fena olmadi, kumasi esnek ve cok rahat, normalde 32 beden giyerim 30 beden oldu bana. Diz ve kalca korumlari var, bu korumalari cok sevdim, cok rahatlar, yokmus gibi, dizin seklini aliyorlar sanirim. Riderdenim pantolon kullaniyorum, o da fena degil, ama bu daha gunluk kullanima uygun. Bu fiyata cok iyi bir alisveris. Bulursaniz alin. Bu arada etiketlerinde Alman muhendisligi ve Turk uretimi yaziyor. Yani TR'de yapmislar bunlari, ihrac fazlasi mi nedir bilmiyorum ama kalitesi cok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar