Helali haramı bilen Ankara da usta önerisi

Arkadaslar
Ankarada helali haramı bilen isten anlayan Etimesgut sincan bölgesinde usta tavsiyesine ihtiyaç var.
Selamlar.

Etimesgut tarafında Recep usta var, pek birşey yaptırmadım ama arkadaşlarım gider ve genel olarak da memnunlar, google maps da mert bisiklet diye aratırsanız konumunu görebilirsiniz. Bir ustayla ilgili ne desek boş, en iyi fikri siz kendiniz gidip deneyerek edinirsiniz, gidin deneyin bence, memnun kalabilirsiniz, bugüne kadar benim gördüğüm bir yanlışı olmadı.

Genelde ustalarda su problemi görüyorum.
Motor 5000 tl nin aktiysa hayırlı işler, ilgi yok sayet markaysa iş başka. Velinimet gozuyle bakilmiyo pek.

Recep usta iyidir. Bikac kere bisiklet tecrubem var onda bile baya ilgiliydi kendisi. Ayrica forumdam soa (berkay bey) de tanir kendilerini. Iyi bir ustadir. Ama net sonucu siz gidip bakim yaptirinca verirsiniz, ben begenirim siz begenmezsiniz olabilir. Saygilar

Ankarada çok usta gezdim, varsa dediği gibi biri bana da söyleyin.

Gimatta Selçuk Ecza deposu civarında kızıltepe motor "Hızır Usta". Tek geçerim, biraz aksidir, eh ihtiyarlık. Ama düzgün adamdır vesselam. Kaç kere gittim, fiyatları makul, ustalığı iyi.

Eski maltepe dolaylarında Hakan Usta, Sıhhiye'de kuryeler paketçiler ona gidiyor, sorarsanız tarif ederler yerini.

kardeşim 8 yıldır motor kullanıyorum ustamı yeni buldum dıyebilirim .Recep ustaya gidersen pişman olmazsın kesinlikle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isa ciftci
iyi bir usta
birlik mah. 448.cad.
yamaha baydarin 100 mt asagisi
tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara'da kendine usta diyen biri var ama hırsızın önde gideni :)

Hırsız hic işim olmaz isterse astronot olsun usta para sokaktan kazanilmiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar