Hekese Merhaba !

Slm sitenize yeni üye oldum ve çok kefiyli olduğunu söyliyebilirim.
Motorum yok ama sizlerinde tavsiyelerinizle, 100-150cc bi motor alıcam 2 tekerlekli dünyaya yeni girecem inşallah, isteğim 600cc bi superbike ama kullanmayı hiç bilmiyorum sadece 1 yıl kadar 100cc Scooter kullanmıştım.
Şimdi bi supersport almadan önce hangi motorla kullanmayı öğrenmeliyim???
(Sürüş Eğitimi Adı altındaki tüm yazıları kaydettim okumaya başladım hepsini okuycam )
Şimdiden teşekkürler .

aramıza hoşgeldin :cat:
600cc ye geçmeden önce benim tavsiyem kendine güvenin varsa nede olsa çok acemi sayılmazsın honda twister 250cc ile başla

Aslında benimde aklıma o geldi ama şöyle
1.Ben ay sonunda universite için Bulgaristana gitçem motoru orada bulabilirmiyim bilmiyorum :thumright:
2.Fazla pahalı bişey düşünmüyorum ikinici el falan olabilir

Süper Moderatör (BBRR)
TUNER-MAN,
aramıza hoşgeldin er-5 iyi bir geçiş olabilir kullanma pozisyonu olarak daha çok sport gibi güçte spota nazaran düşük ii bir motor ama kawasaki bu bozuyor temiz bulabilirsen 2. el al bin derim

Motosikleti
Su Motoru
Git bir adet Honda Cbf 250 veya bulabilirsen Twister falan al ve Racing için alıştırmalar yapmaya başla :) ...

Hoşgeldin hocam. Racing olayından pek anlamam ama er-5 ve emsalleri şu an için tehlikeli diyebilirim. Bence bulgaristanda uzun süre kalacaksan orada daha ucuza ikinci el bi makina alabilirsin. Yollarda görüşürüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar