Hein Gericke mont hk..

Arkadaşlar merhaba,

Benim Hein Gericke mont alasım var. Gittim, baktım, beğendim. Fiyatı da çok abartı durmuyor. Ancak forumlarda vs araştırdım, fazlaca bilgi yok. Bu marka ne kadar iyidir bilen varmı?

Teşekkürler..

Benimki çok iyi... 2007'den beri deri montunu kullanıyorum Hein Gericke'nin... İlk botum da aynı marka idi ikinci botumu da gidip aynı marka aldım, kullandığım tüm ürünlerinden o kadar memnunum ki yeni bir ürün alacağım zaman önce ona bakarım onda o ürün var mı diye...

Çok meşhurdur kendileri avrupada. TR de çok çok yaygın değildir. Kaliteli olduğu her fırsatta dile getirilir. Denemedim ama piyasadaki diğer markaları düşününce,,, madem fiyatı uygun geldi ve beğendin = al tabikide diyorum.

Hangi montu alacaksın?

Ben aşağıdaki pantolonu almayı düşünüyorum. Gora-tex olduğu için fiyatı makul geldi. Kullanan var mı?

http://www.motoplus.com.tr/urun/11709303211/HG-VENICE-SHANNON-GORE-TEX-PERFORMANCE-SHELL-PANTS-BLACK

Pantolonun açıklamasında bayan kesimi olduğu yazılı (tailored feminine fit). Bilgi vermek istedim. Sipariş edip veya oraya kadar gidip hayal kırıklığı olmasın diye.

Kendiniz için düşünmüyorduysanız, kusura bakmayın.

Ya da ürün açıklamalarında bir yanlışlık var.

Pantolonun açıklamasında bayan kesimi olduğu yazılı (tailored feminine fit). Bilgi vermek istedim. Sipariş edip veya oraya kadar gidip hayal kırıklığı olmasın diye.

Kendiniz için düşünmüyorduysanız, kusura bakmayın.

Ya da ürün açıklamalarında bir yanlışlık var.
evet "tailored feminine fit " kısmını fark etmemişim :(

Motoplusta bedenime göre uygun fiyatlı gore-tex pantalon bulamadığım için aşağıdaki sheltex pantolonu önerdiler. Pantolon fena değil fakat aklıma takılan iki konu var. Birincisi pantalonun korumaları dizlerin altında kalıyor, satıcı zaten bu şekilde olması gerekitiğini söyledi. Dizlerin üzerine oturunca korumalar altta kalmalı dedi. Bu doğru mu?

İkinci sheltex ile gore-tex arasında fazla fark olmadığı söylendi fakat yabancı forumlarda gore-tex'in daha az terlettiği yazıyor. Ayrıca bir kaç kişi dayanaklılık olarak sheltex'i tyavsiye etmedi. Sizin görüşleriniz nedir?

http://www.motoplus.com.tr/urun/9917030102004/HG-DEVON-II-HOSE-PANTS

Bana göre özelliklerin bakınca fiyatı yüksek geldi. Gore-tex değil, shelltex diye gore-texin taklidini kendileri yapıyorlar. Başarılı olup olmaması ayrı ama maliyeti düşürmeli bence. Şöyle de bir durum var gore-tex belli bir yıkanmadan sonra veya ~2 yıllık kullanımdan sonra özelliğinin bir kısmını (az yada çok) yitirdiği söyleniyor. Doğruluk payı da var gibi çünkü malzemenin tasarımı/teknolojisi biraz hassas gibi. Bu durumda gore-tex bir ürüne bilmem kaç lira vermeden önce düşünmek gerekirken shell-tex diye bir ürüne niye bukadar para istiyorlar ozaman, anlamıyorum. Ha yanlış anlaşılmasın, paran vardır verirsin, 2 yıl sonra yenisini alırsın. Gayet de konforlu yaşarsın, bişey demiyorum.

Ayrıca kumaşı da sürtünmelere nekadar dayanıklı duruyor ona da bir bakmak lazım.

Korumalar hakkında tamamen yalan söylemiş satıcı şahıs.

Son düzenleme:
BMW'nin montlarını ürettiği söylenir , ne derece doğru bilmiyorum.
Tuareg modelini kullanıyorum , bu model sayesinde markanın fanatiği oldum iyice. Tuareg modeli de shell-tex , içliğini çıkarıp , havalandırmalarını açarak yazın kullanabiliyorum.

Bir kere sağa , bir kere sola lowsidingim var , sol omuzdan ve sağ dirsekten sürüklendim , patlama yırtılma olmadı , korumaları çok başarılı düşmekten zevk almaya başladım alışkanlık yaratacak diye korkuyorum :)

Kendi modelim için konuşursam , made in pakistan olmasına rağmen işçiliği bir harika , herşey ince düşünülmüş , olması gerektiği gibi bir tasarım. Su geçirmez cepler , koruma cepleri , kolay ulaşılabilir ve açılıp kapanabilir cep kapakları. 1 yılda 5 kere yıkadım herhangi bir falsosu olmadı. Başarılı yani , gene alacak ben ;)

Pantolon fena değil fakat aklıma takılan iki konu var. Birincisi pantalonun korumaları dizlerin altında kalıyor, satıcı zaten bu şekilde olması gerekitiğini söyledi. Dizlerin üzerine oturunca korumalar altta kalmalı dedi. Bu doğru mu?

http://www.motoplus.com.tr/urun/9917030102004/HG-DEVON-II-HOSE-PANTS

Ben hiç ayaktayken korumaları diz hizasında kalan pantolon görmedim.Motora oturdugunuzda korumalar dizinize denk geliyor hemen hepsinde.Şahsen pantolondaki korumaları çıkarttım içinden kendi dizliğimi takıyorum.

Ben hiç ayaktayken korumaları diz hizasında kalan pantolon görmedim.Motora oturdugunuzda korumalar dizinize denk geliyor hemen hepsinde.Şahsen pantolondaki korumaları çıkarttım içinden kendi dizliğimi takıyorum.

M bedeni denediğimde ayakta iken korumalar dizlerimin altındaydı. Dizlerimi bükünce korumalar dizlerimi kapatıyordu fakat beli olmadı. L bedeninde korumalar dizlerimi büksemde dizlerimin altında kalıyordu. Satıcı dizimin üstüne oturdu, korumalar bu şekilde dizin altındakalmalı dedi.

M bedeni denediğimde ayakta iken korumalar dizlerimin altındaydı. Dizlerimi bükünce korumalar dizlerimi kapatıyordu fakat beli olmadı. L bedeninde korumalar dizlerimi büksemde dizlerimin altında kalıyordu. Satıcı dizimin üstüne oturdu, korumalar bu şekilde dizin altındakalmalı dedi.

Olay o değil. Olay; korumalar hareket etmemeli. Yarış tulumu altı gibi olmadıktan sonra pantolon korumalarına güvenmeyiniz. Heleki dizliklerine hiç güvenmeyin. Çıkartın ve güzelce dizlik takın pantolonun altından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar