Hediyem Geldi.

Arkadaslar 2 gün önce Facebook -Motoran-Sym Sayfasında Yapılan yarısmada

A2 Ehliyeti Alabilmek İçin Kaç Yaşını Doldurmuş Olmak Gerekmektedir.Cevabı Bil MOTORAN-SYM Anahtarlığını Kap!..
Doğru Cevabı Bilen İlk 20 Kişiye Anahtarlık Hediye.
Hadi Durma Sence A2 Ehliyeti Alabilmek İçin Kaç Yaşını Doldurmuş Olmak Gerekmektedir?.

Cvbını 17 oldugunu söyledim ve ev adresimi adımı soyadımı telefon numaramı yazdım az önce kapı caldı ve kargo geldi elinde küçük bi poset izzet göçmen evet dedim kargonuz var neyse imzamızı attık ben anladım geldigini zaten actıgımda cok güzel bir anahtarlık gördüm 3 gün sonra 17 ye giricem Sym-Motoran dan cok güzel bir hediye kazandım tabiri caizse Dogum günü hediyesi :)

Neyse Daha motorum olmadıgı için kullanmıyorum fakat anahtarlarımı taktım ama cok güzel bi yere asıcam kullanmıcam.
Biraz kötü cekimler malum 2 mp
1-2 Resim.
rtmk2b.jpg

345imo1.jpg

2r3fb42.jpg

34eb0k7.jpg

Cok mutluyum ya :) İlk kazandıgım esya cokda güzel :)

Ufak seylerden mutlu olabilmek guzeldir.
Ucuna birde motor taktinmi tamamdir insallah :)

bedavaya veriyolar bayilerde bunları. Honda, kymco veriyodu bi ara mesela. Bedavaya geldiyse iyi. Motoran,sym biraz reklam yapmış gibi geldi bana. Güya sorduğu soruda çok zormuş yaw :sunny:

bedavaya veriyolar bayilerde bunları. Honda, kymco veriyodu bi ara mesela. Bedavaya geldiyse iyi. Motoran,sym biraz reklam yapmış gibi geldi bana. Güya sorduğu soruda çok zormuş yaw :sunny:

Aman abi anahtarlıklara cok hevesliyim erkegin aksesuarı olarak düşünüyorum belki bedavaya veriyorlar ama benim öyle bi durumum yoktu sadece 17 yazdım gecen arkadasım almıstı bi dükkandan Yamaha anahtarlıgını 2.5 tl ye ben cok sevmiştim fakat alamamıstım onda var diye demekki kalbim temizmiş keske baska birsey isteseymişim

hayırlı olsun ucuna tak artık bi modenas anahtarı :flower:

hayırlı olsun güle güle kullan :) hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. adamlar hiç değilse sözünde durmuş.

Hediye almak güzel şeydir. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Önemli olan kazanmaktı. Sende şanslı birisin.
Kargo parası yok, ücret yok. Daha ne olsun. Tebrik ederim. :cat:

Aman abi anahtarlıklara cok hevesliyim erkegin aksesuarı olarak düşünüyorum belki bedavaya veriyorlar ama benim öyle bi durumum yoktu sadece 17 yazdım gecen arkadasım almıstı bi dükkandan Yamaha anahtarlıgını 2.5 tl ye ben cok sevmiştim fakat alamamıstım onda var diye demekki kalbim temizmiş keske baska birsey isteseymişim
Anahtarlık takıntısı bende de var. Acayip mutlu oluyorum biri bana anahtarlık hediye ettiğinde yada yeni bi anahtarlık aldığımda. :)

Kendimi görür gibiyim :) elimde olmayan Honda Motorun anahtarlığı cbimde olmayan harleyin çakmağı gezerim saf saf bisikletimle

eee ne demişler...bedava sirke baldan tatlıdır....güle güle kullan...
-----------------------------------------------------
yanlız kargocu şu kadarda kargo ücreti var deseydi suratının halini görmek isterdim...neyse hayırlı olsun...

eee ne demişler...bedava sirke baldan tatlıdır....güle güle kullan...
-----------------------------------------------------
yanlız kargocu şu kadarda kargo ücreti var deseydi suratının halini görmek isterdim...neyse hayırlı olsun...

Olabilirdi :) düşnmedim hiç ama morarırdım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar