Hedef 2020-2025 Dünya Turu

dostum hıc bır guc senı o hayalınden vaz gecıremıcek dıye dusunuyosan yanılıyosun benzın fıyatından haberın yok sanırım yada babanın petrol ıstasyonu var... ozamana kadar benzın lt fıyatı 50 tl olur :)

Şaka yoluyla da olsa gözünü korkutmayın ama arkadaşın. :)
Yapar ya da yapamaz ayrı mesele ya, bir hayala sahip olmak güzel şey.

Senin bu dediğinin birebir aynısını okumuştum biryerde ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum. Fakat o adam motorla değil bisikletle dünya turuna çıkmış yada çıkacaktı. Hani derler ya imkansız diye birşey yoktur diye, kusura bakma ama bu başlıkla bu tezi tam anlamıyla çürütüyorsun. Umarım hayalin gerçek olur. Benim de çook uzun yıllardır böyle bir hayalim var "motorla dünya turu" şeklinde. Ama olur mu yada olursa ne zaman olur bilemem. Fakat şöyle birşey takıldı aklıma önümüzdeki 9 yıl boyunca ne gibi bir hazırlık yapacaksınki ? Ekipmanlarını hazıradığını ve hergün bir ekipman eklediğini varsaysak 9 yıl çok uzun. Valizine hergün bir don atsan 9 yıl boyunca 3285 don eder buda 5 yıllık dünya turunda günlük 1,8 don eder çok fazla:mrgreen:. Vize pasaport işlemleri desen ona çok zamanın var. Kısacası ben anlayamadım

Yazdıklarımı yanlış anlama kesinlikle dünya turuna çıkmanı isterim ve umarım herşey planladığın gibi gider:wiinkk:

Kişilerin hayalleri ve hedefleri farklı olabilir. Bu nedenle, senin arzu ettiğin

ve zevk alacağın bu durum; bir başkası için, olumsuz veya ulaşılması imkansız

gibi görünebilir..

Motosikletle ilgili hedeflerin akılcı olması ,sonu hüsranla bitmeyen maceraya,

özgürce ulaşmana katkı sağlayacaktır..

İlk etapta, Türkiye turu veya atıyorum; Azerbaycan, İtalya veya Yunanistan

gibi etaplarda oluşturacağın bilgi birikimi; sana dünya turu için farklı ufuklar

açacaktır..

Arzuladığın hedefe, arzuladığın tarihlerde varmanı dilerim.. :cat:

ben bu yaz mersinden yakıncacık suriyeyi düşünüyodum ülkede isyan çıktı sıkıyosa git :)

dünyanın binbirtürlü hali var ne olacagı belli değil :rendeer:

Şimdiden şöyle kaba taslak bir çizim dedim dünyayı.:queen:
çok cafcaflı oldu bre:p

ben arkadaşa saygı duyuyorum dedemde aynı motordan vardı 100.000 km .hiç motor açmamış çok sağlam bir makinedir motorun çok temiz hayram kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar