Heavy Metalci Motorcular

bu ara yeni yeteneklere sardım sanırım :)

bu elemanın ses harbi süper orjinalden iyi söylüyor bence

Power Metal deyince Blind Guardian, Iced Earth bir yana Kamelot bir yanadır benim için. Şu müzikalite zor yakalanır mesela: (Özellikle 2:50'de başlayan Interlude ile kadın ve erkek vokallerin uyumu üzerine ders yazılır)

Son zamanlarda yeni nesil grupların çıkardığı işler içinde en iyisi diyebilirim:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:44 ----------

2009'da Kemancı'da izlemiştim çok büyük hevesle. Hem mekanın rezalet ses sisteminden, hem ufaklığından hem de grubun beyinlerinden Yannic Bercier'nin ayrılması ve yerine geçici bir davulcunun gelip Silence Calls the Storm ve Hunter/Killer gibi efsane parçaların içine etmesi yüzünden çok büyük hayalkırıklığı ile ayrılmıştım.

judas bombalamaya devam ediyor. Ulan şöyle bi dedemiz olmadı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

albüm de burada, bayağı iyi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:55 ----------

Sabahın köründe koşarak işe gitmeye birebir... malum benzin 6.15...

Millet;
beraber ders geçtiğimiz kaldığımız bazen beraber gitar çaldığımız arkadaş grubum müzik grubu oldu. Yakın bir zamanda albüm çıkarıyorlar. Heavy metal değil ama buraya da koyalım...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu şarkının sözlerini dikkat edene kadar sadece yasa dışı motosiklet klüpleri için yazıldığını sanıyordum.Geçenlerde sözlerini dikkatlice dinleyince şarkının bütün insanlık için yazıldığının farkını vardım ve dumur oldum.

bu ara yeni yeteneklere sardım sanırım :)

http://www.youtube.com/watch?v=-CJyWqcXzaw

bu elemanın ses harbi süper orjinalden iyi söylüyor bence

http://www.youtube.com/watch?v=0zc-KVM9kIo

Biri neden olduğunu açıklayabilir mi?

nlGMGM.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar