Heavy Metalci Motorcular

Hemen dinliyorum hocam...

Communion albümü ile başlarsan söylemek istediklerimi daha iyi anlarsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------

Paylaşalım madem:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

Baterist bayağı sağlam geldi abi...

Adam Pierce yav adamım. Şu videoda Sacramento Rock Hard Live konserlerinde solomtrak hareketler icra edip milletin aklını alıyor: https://youtu.be/tFZi0KpAdkM?t=34m5s

Maalesef 2015'te ayrıldı. Ama kötü bir ayrılık değil. Yerine eski davulcuları Matt Kuykendall geçti.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
black metal 'in yaratıcılarından geliyor şimdiii.

tokat gibi albumun (resrure) en akılda kalan parçası

bunu vermezsem haksızlık olur https://www.youtube.com/watch?v=c0CNU866QfQ

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

son olarak ilk dinlediğim ve bence çok da guzel olan bu albumu koyayım da kıhlamayıp tıslamadan da black metal yapılabileceğini gösterelim :p

Prime Evil : https://www.youtube.com/watch?v=_O7mAlqxHcs

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

evet arkadaşlar,gelelim benim için kanayan bir yara olan Metallica'nın St.Anger albumune.

Neden kanayan yara dedim ? Çünkü bu album bana kalırsa Metallica'nın guzel albumlerinden biri.

Şimdi size bütün enstrumanları kendi çalıp,kaydetmiş olan bu guzel arkadaşımızın işini paylaşmak istiyorum.

Davuldan adam gibi ses çıkınca album ne kadar güzelleşmiş kendiniz görün.(Tovbe haşa, ben kim Lars'in işine karışmak kim,fakat neden böyle yaptıklarına da bir türlü anlam veremedim)

Buyrun,dinlemediyseniz şayet kesinlikle şans tanıyın derim.

Son düzenleme:
kışın yağmurun ortasında simsiyah kıyafetler ile racingin üstünde 299 a doğru ivmelendiğinizi hissettirecek bir parçadır. (yani ben öyle hissediyorum.)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Metallica mı kaldı artık Turgetson ?

Hazzihar,davulcu da olsan muzisyen sayılırsın sende (şaka şaka kızma hemen heheh)

Metallica mı kaldı demen beni çok üzdü,çok yüksek ihtimal Hardwired albumunu dinlemedin, bi dinlesen anında gelip özür dilersin oyle bir album yapmışlar.

Yok dinlediysen.. o zaman durum kotu :)

Hazzihar,davulcu da olsan muzisyen sayılırsın sende (şaka şaka kızma hemen heheh)

Metallica mı kaldı demen beni çok üzdü,çok yüksek ihtimal Hardwired albumunu dinlemedin, bi dinlesen anında gelip özür dilersin oyle bir album yapmışlar.

Yok dinlediysen.. o zaman durum kotu :)

Yaklaşık olarak 25 senedir müzik piyasasındayım ve bu süreçte dinlediğim gruplardan nerdeyse %40'ı bitik durumda. Buna Maiden da, Manowar da, Slayer da, Kreator da, Overkill de vs... dahil. Kendini tekerrür eden armonileri, riff düzenlerini, song structure'larını, enstrüman partisyonlarını ve sözlerini dinlemek insana tad veriyorsa bu da artık beğeni değildir. Kendi sınırlarında hapsolmaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaklaşık olarak 25 senedir müzik piyasasındayım ve bu süreçte dinlediğim gruplardan nerdeyse %40'ı bitik durumda. Buna Maiden da, Manowar da, Slayer da, Kreator da, Overkill de vs... dahil. Kendini tekerrür eden armonileri, riff düzenlerini, song structure'larını, enstrüman partisyonlarını ve sözlerini dinlemek insana tad veriyorsa bu da artık beğeni değildir. Kendi sınırlarında hapsolmaktır.

saydığın gruplar için %100 ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama Metallica yı bu saydığın gruplara dahil edemeyiz çünkü farkli tatlar sundular,ben boyle düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar