Heavy Metalci Motorcular

Geçen ay ayrıldığım grubum Yaşru'nun Öz albümünden bir parça. Tarz olarak Folk/Doom denebilir. Etnik Orta Asya Türk enstrümanlarından dombra, kabak kemane, şan gobuz, çığrak, dilsiz kaval gibi pek işitilmemiş olanlarını bu tarz müzikle harmanlardık.

Bu da şu anda debut albüm kaydımızı yaptığımız grubum Anzeria. Tarz olarak Progressive/Melodic Metal denebilir. Belçika'daki bir heavy metal müzik yarışmasına bu parçayla katılıp finallere gidecek olan tek Türk grubu olduk. Ancak sponsor ve destek eksikliğinden yarışmada sahne alamadık. Parçanın ismi The World's Rising:

Glenn Frey ölmüş. Allah rahmet eylesin. ülen eskilerden kim kaldı beeaa:salut:
https://www.youtube.com/watch?v=5NTqZ347TKY

Vay arkadaş. Efsaneler birer birer toprağa karışıyor. Gerçekten üzüldüm.

Geçen ay ayrıldığım grubum Yaşru'nun Öz albümünden bir parça. Tarz olarak Folk/Doom denebilir. Etnik Orta Asya Türk enstrümanlarından dombra, kabak kemane, şan gobuz, çığrak, dilsiz kaval gibi pek işitilmemiş olanlarını bu tarz müzikle harmanlardık.

https://www.youtube.com/watch?v=JffwPIzM7WM

Bu da şu anda debut albüm kaydımızı yaptığımız grubum Anzeria. Tarz olarak Progressive/Melodic Metal denebilir. Belçika'daki bir heavy metal müzik yarışmasına bu parçayla katılıp finallere gidecek olan tek Türk grubu olduk. Ancak sponsor ve destek eksikliğinden yarışmada sahne alamadık. Parçanın ismi The World's Rising:

https://www.youtube.com/watch?v=9_v8-OQ7b-s

Vay arkadaş. Efsaneler birer birer toprağa karışıyor. Gerçekten üzüldüm.

hocam yaşru'da da mı çalıyordunuz. bilmiyordum valla... çok severek dinlerdim. Tek kişiden oluşuyor diye biliyordum o grubu.

hocam yaşru'da da mı çalıyordunuz. bilmiyordum valla... çok severek dinlerdim. Tek kişiden oluşuyor diye biliyordum o grubu.

Evet 2,5 yıl birlikte çaldık. Berk kayıtlar dahil her şeyi tek başına yapıyordu. Ama provalar ve canlı çalımda hep beraberdik. Daha sonra Berk'in kompleksleri sonucu yollar ayrıldı. 2 kişi devam ediyorlar Batur ile. Birlikte ön provasını yaptığımız parçalarla EP çıkaracaklar yakında. Teaser çıkarmışlar bayağı iyi olacak:

Aslında kendilerine olan kırgınlığımdan pek tanıtımlarını yapmak istemesem de müzisyen kimliğine saygı duymak lazım Berk'in.

Bildiğim ilk çıkan Türk black metal albümü Witchtrap diye bir grup vardı, onların Witching Black albümüydü. Çok sular akmış köprünün altından o zamanlardan bu zamana :)

Selamlar;

Metal müzik dinlerim. Dönem dönem sahnede çalmışlığımız da var. Gençken iki tıngırdamıştık (sahne göçertmişliğim var!!!). Ana akım değil ama alternatif ve new wave daha bir ilgimi çekmekte. Disturbed ve slipknot civarı bir beğenim var. Bir şarkının 20 sn den uzun solosu varsa kapatırım direkt. Metal severim ama oldum olası solo sevemedim.

Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ck6.png

Arabesk pop hariç çoğu müziği dinlerim lakin Metalin yeri ayrıdır. Metal müzikte de tabiki Manowar'ın yeri. O zaman merhaba;
Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal metal that's real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air

zamanında whitesnake ve judas priest konserine gitmiştim sayılır mı? :cherry:

benide ekleyin bari.Alttakide canlı performans.Bu arada grubun davulcusuyum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar