Heavy Metalci Motorcular

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni keşfettim.Aslında tam olarak heavy metal hayranı olduğum söylenemez daha çok black metal,doom metal,trash metal,power metal,death metal,endüstriel metal ve benzeri türleri yıllardan beri dinliyorum.Gerçi yaş 31 eskisi kadar oturup saatlerce müzik dinleyemiyorum yeni çıkan grupları takip edemiyorum :pale:
Yerli gruplara destek demişken şöyle bir başlangıç yapalım;
Bu da eski yılların anısına;:)

Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni keşfettim.Aslında tam olarak heavy metal hayranı olduğum söylenemez daha çok black metal,doom metal,trash metal,power metal,death metal,endüstriel metal ve benzeri türleri yıllardan beri dinliyorum.Gerçi yaş 31 eskisi kadar oturup saatlerce müzik dinleyemiyorum yeni çıkan grupları takip edemiyorum :pale:
Yerli gruplara destek demişken şöyle bir başlangıç yapalım;
https://www.youtube.com/watch?v=LP_D0J8dOoM
Bu da eski yılların anısına;:)
https://www.youtube.com/watch?v=sdWB7-uL3fE

Hoşgeldin bursalı kardeşim kusura bakma senin için diğer metal türlerinin başlıklarınıda açarız yeterki müzik olsun muhabbet olsun :)

Iron Maiden, Metallica ve Amon Amarth dinliyorum. Maiden'ın buradaki 2 konserine de gittim çok şükür bi' daha gelirlerse de aman diyim gitmeyenler, gidemeyenler kaçırmayın bu sefer. :)

Selamlar. Metale Rammstein ile giriş yapmıştım. Ergenlik zamanları. O zamanlar Tokio hoteller, emolar falan meşhurdu. Sonrasında İron Maiden ve Megadeth tutkum başladı. Devamında Dark Tranquility, İn Flames ve Opeth 'i tanıdım çok sevdim. Daha bir cok grup var tabi. Hepsine sevgim devam ediyor tabi de şu an ki son durağım Nevermore. Tavsiye ederim.

açıkçası ben tenacious d ile tanıdım onu. öldükten sonra. bilgisayarımdaki harddiskin onun albümleri olan bölümü eskidi neredeyse :p

tenacious d (pic of destny):) Film de çok güsel Jack black in diğer filmleride güzel (school of rock) fln eylenceli filmler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu yaştan sonra elektor gitar aldım. Zor bir iş becerebilecekmiyim bilmiyorum. Ama hırs yaptım metallica çalacam :) Her gün 1-2 saat çalışıyorum. 1 yıla belki bir iki bir şey çalabilirim diye umudum var.

DKN

Bu yaştan sonra elektor gitar aldım. Zor bir iş becerebilecekmiyim bilmiyorum. Ama hırs yaptım metallica çalacam :) Her gün 1-2 saat çalışıyorum. 1 yıla belki bir iki bir şey çalabilirim diye umudum var.

abi hem çal hem söyle. hevesle birlikte yetenek varsa bir hayko cebkin kalitesine bile yakın olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar