Heavy Metalci Motorcular

Arkadaşlar konuyla herkes alakadar olmadığı için başlık açmak istemedim, herkes içinde (metal) kelimesi geçen bi şarkıyı bizimle paylaşsa nasıl olur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Mesela Agent steel-Agents of Steel :pl:

"Steppenwolf, Born to Be Wild"
Hevy Metal sözünün geçtiği ilk şarkı olması nedeniyle bu türün isim babası olarak kabul edilir.

"Steppenwolf, Born to Be Wild"
Hevy Metal sözünün geçtiği ilk şarkı olması nedeniyle bu türün isim babası olarak kabul edilir.

Evet bu şarkı easy rider filmindede çalar doğrudur ilk şarkıdır candır herşey için başlangıçtır

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Yeni rahmetli olan jeff hanneman ı da unutmayalım.

Evet bu şarkı easy rider filmindede çalar doğrudur ilk şarkıdır candır herşey için başlangıçtır

(Gelen her yorumla daha da keyifleniyorum böyle devam edelim motorcu dostlar)

Heavy Metal sözünün ilk geçtiği parçadır, doğrudur, ama "müzikal" olarak bu işin babası babası bana göre Black Sabbath'tır...

Saygılarımla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Bu da Jeff için olsun o zaman.....

Bence işin babası blackmore dur farkında olmadan ok sayıda heavy metal şarkısı yapmıştır. Ama dediğin gibi ilk ölümcül boğucu karanlık ve şeytani rifleri bizim parmaksız yapmıştır.:cat:

METAL MÜZİĞİN FAYDALARI

küçük yaşlardan beri hep farklı olmak istedim hep bişeylerden rahatsızdım mesela bana bayramlık elbise alınsın istemezdim çünkü bayram geldiğinde herkez popçular gibi aynı şeyleri giyerlerdi bi bayram hiç unutmuyorum herkezde miroğlu boy paltosu vardı bide paltonun vermiş olduğu delikanlılık hissi hepsinin kulaklarında hayda rinna rinna rinna rinanay melodisinin çaldığından emindim.HEAVY METAL le tanıştığımda kendimi göklerdeki ıkarus gibi görkemli ve özgür hissettim ancak uçan bi at bulamadığım için demir atla avuttum kendimi ve motosiklet sevdam böyle başladı.TRASH METAL dinledim ve kendimi onlarca tanımadığım metal bro yla kafası kopmuş tavuk gibi pogo yaptığımı hayal ettim,by area da trash çilerin glamcilerle kavga ettiği gibi bende popçularla kavga ettim ve her zaman mazlumun yanında oldum.POWER METAL dinledim ve kendimi savaşaa hazırlanan bi komutan gibi düşledim yardımcılarım bana zırhlarımı giydirirken bende miğferimi giydim ve hayatın bi savaş olduğunu,hiç bir zaman yılmamayı öğrendim.DOOM METAL dinledim ve tanrı inancımı hiç bir zaman kaybetmedim zaman zaman intihar girişimi duyguları uyandırsada(mesela bileklerim kesilmiş halde su dolu bi küvetin içinde kulaklarımda CANLEMASS-SOLİTUDE çalarken) yinede sevdim.PROGRESİF METAL dinledim ve herşeyimi planlı ve programlı yapmayı hiç bir şeyin tesadüf olmadığını herşeyin bi metematiksel cevabının olduğunu ve herşeyin bilimsel olduğunu anladım.mesela yolda yürürken çizgilere basmadan yürüdüm neden bilmiyorum ama bunun proresif metalden kaynaklandığını düşünüyorum.
Arkadaşlar kısacası metal müzik beni büyüdükçe yanlızlaştıran bilgisayar başında saatlerini harcayan insanlardan yapmadı.Aksine büyüdükçe çocuklaştıran ve 5 yaşındaki hayal gücümden hiç bir şey eksilttirmeyen bi müzik.
Ayrıca ben artık yaşlandım bizden geçti o işler diyenlere ayar oluyorum yok öyle arkadaş ölene kadar heAVY metal.

Arkadaşlar sizinde ekliyeceğiniz bişeyler varsa çekinmeden yazın maksat burayı canlı tutalım:pl:

Motosikleti
Tracer 7
42 yaşındayım Manowar'dan aldığım haz hiç değişmedi...:pl: Kings of metal...

Heavy Metal asla sadece bir müzik türü değildir. Öyle zamanla, yaşla geçen bir şey de değildir. Distortion aşkı acayip bir şeydir, ölene kadar gider. Biraz motosiklet gibi aslında. :)

42 yaşındayım Manowar'dan aldığım haz hiç değişmedi...:pl: Kings of metal...

2010 senesindeki unutulmaz Sonisphere festivalinde izlemiştim babaları. Joey Demaio'nun Türkçe konuşması bitirmişti beni.

Bir de arkamdaki çocuğun Black Wind Fire and Steel'de ALLAHIM SANA GELİYORUUMM!!! çığlığını unutamam ::cherry:

Bunu yazmaya gelmiştim.Udo gibi bi efsaneden sonra Mark Tornillo boşluğu doldurmakla kalmayıp ötesine geçti

Opie Winston Kardeş, buradan yak o zaman....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Babalara selam köşesi Jimi ile Start alıyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

Rahmetli Ronnie james Dio'lu kadro ile....Tony İommi şov

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Vokalde David Covardale ve Glen Hughes var....John Lord soloda adeta klavyeyi ateşe veriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Alman gitar virtüözü Axel Rudi Pell'den ziyafet.....Vokalde Johnny Gioeli parçaları adeta yaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar