Heavy Metalci Motorcular

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erkin KORAY hepsinin gözünü kırar
Hastasıyız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Erkin babaya saygıda kusur olmaz da? erkin baba metal yapmıyor ki?

Ayrıca Bu forumun adının Doğrudan "METALCİ MOTORCULAR"'a dönüştürülmesini talep ediyorum.

biliyorum tabiki,daha iyiya dostum metal yapmadan bile gözlerini kırar,onun zamanında metal yapılsa eminimki en iyisini o yapardı Kiss neki )))
Hastasıyız

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bende heavy metal değilde sadece Metal dinlerim Metallica,children of bodom,pink floyd,lamb of god hastasıyım:king:

Beni de yazın. :)

Gençliğimde metallica, manowar, iron maiden, megadeth çok dinledim ama yıllar sonra keyifle halen dinlediğim asıl gurup gnr imiş meğer.O zamanlar tu kaka ilan ettiklerinden biraz da çevre baskısı ile seviyorum diyememişim, sonradan farkına vardım.Bir de link vereyim tam olsun.Önceden verilmiş olabilir kusura bakılmaya:
http://www.youtube.com/watch?v=wApjy0IaCTw

Başlığı yeni gördüm, beni de yazın :D
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Evet grubun adının Metalci Motorcular olmasına ben de destek veriyorum. Artık eskisi kadar tüm gün dinleyemiyorum ama hala yeri bambaşkadır metalin.
Heavy metalle pek aram yok ( efsaneler hariç onlarla aranızın olmamasına imkan yok zaten ) ama death, black, doom hatta funeral doom hastasıyımdır.
Özellikle İsveç death metaline bayılırım. Yani bende liste baya karışık ya Shape of Despair de var Lamb of God da Scar Symmetry de .)))

Evet grubun adının Metalci Motorcular olmasına ben de destek veriyorum. Artık eskisi kadar tüm gün dinleyemiyorum ama hala yeri bambaşkadır metalin.
Heavy metalle pek aram yok ( efsaneler hariç onlarla aranızın olmamasına imkan yok zaten ) ama death, black, doom hatta funeral doom hastasıyımdır.
Özellikle İsveç death metaline bayılırım. Yani bende liste baya karışık ya Shape of Despair de var Lamb of God da Scar Symmetry de .)))

dooooooooommmm :salut:

Bilirsin diye düşünüyorum ama gene yazayım dedim. uaral - sounds of pain !
adı yeter parçanın !

Bilmez miyim yaa. Vay doom'cu çıkmaz sanmıştım forumdan .))

Çıkmaz olurmu heç.

Benim gibi yalnız yaşayan biriysen, alacan şarabı, kapatacaksın ışığı, odanın köşe biyerinde yerde mum yaktınmı ver doom'u!!!
İçmeden kafan güzel oluyo şerefsizim :mrgreen:

Çıkmaz olurmu heç.

Benim gibi yalnız yaşayan biriysen, alacan şarabı, kapatacaksın ışığı, odanın köşe biyerinde yerde mum yaktınmı ver doom'u!!!
İçmeden kafan güzel oluyo şerefsizim :mrgreen:

Aynen ya müzik sana gereken her şeyi veriyor resmen. Doom adamı sakinleştiriyor şarap sevmeyene şarap içtiriyor.

Rakı nasıl fasıl içkisiyse doom'un da olayı loş ortamda şaraptır valla

Super Moderator
[yt]MfvFYbKl1Y8[/yt]

Son birkaç saattir yine evi sallayan, muhtemelen hayatım boyunca arka arkaya en çok dinlediğim (ve en çok yakıştırdığım) muhteşem ikili... Bir de kasette geri sarmanın o heyecanı olsa, adeta yıllar önceye döneceğim...
8-10 tekrar yapıp Wheels of Fire'a geçebilirsiniz bundan sonra da...

[yt]MfvFYbKl1Y8[/yt]

Son birkaç saattir yine evi sallayan, muhtemelen hayatım boyunca arka arkaya en çok dinlediğim (ve en çok yakıştırdığım) muhteşem ikili... Bir de kasette geri sarmanın o heyecanı olsa, adeta yıllar önceye döneceğim...
8-10 tekrar yapıp Wheels of Fire'a geçebilirsiniz bundan sonra da...

warriors of the world daha güzel :p

lead gitaristtim uzun bir zaman :) yaklaşık 1-2 senedir elime gitar almıyorum..trash metal heavy metal çalardım.. ruh halime göre slash in sololarını da dinler çalardım..velvet revolver veya guns n roses.. şimdi bırak çalmayı dinlemeyi bile azalttım bu müzikleri :) arabamda da hep kop kop müzik cd leri var :) metallicanın solo girişlerinde tüylerim her defasında diken diken olurdu :D ey gidi günleeeer.. hep aklımda ama biraz egzersizle eski günlerime dönmeyi düşünüyorum..ah bir zaman bulabilsem

Son düzenleme:
hop ben de varım :cherry: zaten nickim de heavynin babalarından savatage. black metal dışında bütün türleri dinliyorum ve arşivliyorum tabii eskisi gibi hergün dinleyemiyorum ama daha önce dinlemediğim yeni bir grup veya albüm buldum mu çocuklar gibi seviniyorum :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------

dooooooooommmm :salut:

Bilirsin diye düşünüyorum ama gene yazayım dedim. uaral - sounds of pain !
adı yeter parçanın !

uaral'ı dinlemeyeli 2 seneyi geçiyor adamları yiyip bitirmiştim hatırlattığın iyi oldu bi ara tekrar döneyim :) son zamanlarda saturnus dinliyorum doom olarak

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
iyi bir rock müzik dinleyicisi olduğum halde metali hiç sevmem, kulak tırmalar
ama bu metalcilerin arada yumurtladığı rock balladlar iyi oluyor
misal twisted sister. adamları görünce midem bulanıyor, müzikleri de pek iyi değil, ama "the price" harika

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar