Hazirandan sonra Trafik Sigorta ücretleri düşüyor..

Yeni yasa çıktı ise yine vatandaşın aleyhine bazı değişiklikler vardır ki prim düşüyordur , yoksa niye düşsün herkes zarar ederken.

Zarar eden dükkanı kapatsın gitsin. 40 tane sigorta şirketi var yakın zamanda ege sigorta dışında kapatan olmadı, demek ki büyük bir sorun yok, ha zarar eden varsada hatayı kendi kontrol sisteminde bulsun. Kurunun yanında yaşı yakmak olmaz. Devletimiz 2014 yılında rekabet olsun sigorta düşsün diye primleri özel sigorta şirketlerinin belirlenmesine izin verdi. Vermez olaydı :(

Benim bmw için şuan 1 ayım var zaten bana en düşük 1000 tl çıktı ki 2007 de ehliyet aldım ve 1 tane bile kaza kaydım yok. Plaka 27 yaşadığım şehir İstanbul. Eski sahibi 2016 ocak ayında yaptırmış 145 tl ye Adıyaman ikametgahlı , şaka gibi. Motorun çıkmasına zaten daha 2 ay var ben muhtemelen beklerim haziranı.

Benim bmw için şuan 1 ayım var zaten bana en düşük 1000 tl çıktı ki 2007 de ehliyet aldım ve 1 tane bile kaza kaydım yok. Plaka 27 yaşadığım şehir İstanbul. Eski sahibi 2016 ocak ayında yaptırmış 145 tl ye Adıyaman ikametgahlı , şaka gibi. Motorun çıkmasına zaten daha 2 ay var ben muhtemelen beklerim haziranı.

sigortayı yaptırmadıysan ve ikametgahını küçük bir ile aldırabilirsen prim düşer.

Doğrusunuz hocam beklemeyip yaptırayım.. Zaten her yerde çevirme oluyo.. Bi gün kötü bi polise denk gelicem ve 15 gün falan dinlemeyip ceza yazacak diye korkuyorum..

15 gün değil, 10 gün diye biliyorum. Taksit falan yaptırarak da olsa yaptırın derim, sigortasız araç bağlanıyor yanlış hatırlamıyorsam.

Evet arkadaşlar size kötü bir haberim var, Az önce sigortacı arkadaşıma bilgi gelmiş ilk üç ay, aylık %5 olan sürprim (artırımlı ceza) miktarı %10 na çıkarılmıştır. Yani kısaca sigorta yaptırmaz iseniz uygulanacak ceza miktarı ilk ay %10 ikinci ay %20 üçüncü ay %30 olmuştur, zaten 4.ay ve sonrasında sabit %50 dir. Acaba bu durum haziranda indirim geleceği beklentisi üzerine sigorta yaptırmayacak kişileri caydırmaya dönük bir hamle midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar