Hayvansever adam motorcu

işte abi dengeli bi karar. helal olsun tüm benliğimle katılıyorum. millet neden abartıyo kii :sunny:

Prometheus' Alıntı:
Aranızda mutlaka karşı çıkanlar olacaktır, ancak ben "hayvan sevgisi" deyince yüz milyonluk mamalar, tasmalar, kuaförler, veteriner masrafları, cart curt vs... den öte sokakta gördüğün bi köpeğe bir parça yiyecek verebilmeyi, onlara kötü davranmamayı anlıyorum.
Ben zaten daha önce görüşümü dile getirmiştim...

Dost03.jpg

lady3.jpg

Bunlarda benim köpeklerim. Yukarıdaki Dost alttaki Lady.... :flower:

oofff nuestra züpher bişi bunlar yaaa. nerden buldun olm bunları puf gibi lem.. :farao:

bunlar antalyada yasiosa bende aliim bi tane.istanbulda kral gibi yasarlar:)
hep hayvanlara eziyet olarak gormusumdur.sicak ortamda yasamak zordur die dusunmusumdur bunlar icin...

valla ya şimdi bendeki hayale bakın: bi tane bembeyaz gelin gibi bi cbr alıcan bunlarıda oturtucan depoya boğazlarına bi tane bandana bağlıcan paso gezicen.-))))))))

Bir kedimiz var .. Siyah beyaz..Ama sadece yaz aylarında bizim..Kışın baskalarının elinde...Kimseden korkmuyor..( Değişik ınsanlarla beraber olmasına ragmen)...
Yaşını bılmıyorum... :)

Nüestra köpeklerın çok güzel..

RaCe_ beddua etti heralde, V-Max öldü.......

banane kızım senin kedinden köpeğnden ya. ne beddua edicem o kadar taş kalplimiyim ben. :pl: :pl: :pl: :pl: cinse bak adamı zorla günaha sokuyo yaaaa :pl: :pl:

teşekkür ederim güzelim insanları tanımadan sinir hastası olduğuna karar verme bence. istersen de git perile sor nasıl bir sinir hastasıymışım ben? o anlatsın sana benim nasıl biri olduğumu. ve de sen bu arada motorda debriyajla ön freni ayırt et. ondan sonra gel konuşuruz güzelim........ :cherry: :pl:

ya millet 3 sayfa okudum harbi konu aşmış kendini biri yazmış besliyorum biri yazmış fakirleri doyuralım filan tek kelime diyorum 'zevkler ve renkler tartışılmaz' ve bende de pitbull var daha öncede 5-6 tane farklı köpeğim oldu hayvan sevgisi olmayan anlayamaz onları beslemek yanınızda gezdirmek yalnızken onunla muhabbet etmek ayrı bir zevk bu sene ölen köpeğim 10 yaşındaydı iğne ile uyutalım dediler ama yapamadım sanki sevdiğim birisini yemeğine zehir atıp öldürmek gibi birşey sonuçta öldü kendisi ve köpek besliyenler bilir en yakın dostunuzdan daha iyidir yeri geldimi sadıktır en basidi sizi devamlı sever :p
Seda üzüldüm senin adına

RaCe_' Alıntı:
sen bu arada motorda debriyajla ön freni ayırt et. ondan sonra gel konuşuruz güzelim........ :cherry: :pl:

hem sinir hastası hemde sexistsin!!!!

hadi hadi sende sinir hastalarıyla konuşma o zaman... mayyakmıdır nedir ya..

hiç işim yok gidip köpek ölsün die beddua edicem. yok deve artık yaaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar