Hayvanları Koruma Haftası Kutlu Olsun (4 Ekim 2017)

Yaklasan kış sebebiyle sokak hayvanlarını görmezden gelmeyelim, elimizden geldiğince yardım edelim arkadaşlar.

ensure-the-safety-of-pets-and-street-animals-during-diwali-652x4.jpg

Stray-_Dog-_Is-_Happy-_To-_Get-_Some-_Bread-_Today.jpg

Hayvanları sever, korurum. Eziyet edenleri uyarırım. Her yaz pencere kenarımda bir tas su bırakır, her sabah tazelerim.

Ama bir de başka tür hayvanlar var ki onları hiç sevmem, geberseler umrumda olmaz...Neden ? Çünkü üstümüzde bi hayvan var. Pencereden sigarayı içip içip araçların üstüne atıyor. Daha geçen motorumun brandasını yaktı hayvan...Allahtan brandayı delip seleye gelmemiş. Şimdi ben bu hayvanı neden seveyim, niye koruyayım :(

Hayvanları sever, korurum. Eziyet edenleri uyarırım. Her yaz pencere kenarımda bir tas su bırakır, her sabah tazelerim.

Ama bir de başka tür hayvanlar var ki onları hiç sevmem, geberseler umrumda olmaz...Neden ? Çünkü üstümüzde bi hayvan var. Pencereden sigarayı içip içip araçların üstüne atıyor. Daha geçen motorumun brandasını yaktı hayvan...Allahtan brandayı delip seleye gelmemiş. Şimdi ben bu hayvanı neden seveyim, niye koruyayım :(

Benim gariban,karaoğlan arabamın üstüne sigara atıcak,hemen cep numarasını bulur umumi tuvaletlere yazarım.
Hergün kapı önündeki ayakkabılarının içine bidonla su döker kaçarım.
Gece ziline basar kaçarım.
Posta kutusunun içine,sarımsaklı yoğurt dökerim.
Arabanın üstüne sigara atılır mı yanar birgün o araba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar