Hayvana da Yazık Motorcuya da..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi bu videoda kaza yapan kişiye de üzüldüm..çarptığı köpeğe de..ikiside can taşıyor sonucta..hatta köpeğin acı çekmesi daha da üzdü..can çekişmeseydi bari..

http://www.liveleak.com/view?i=0cd_1278118744

...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Köpek fena olmuş.:pale:

Hayvana gerçekten yazık oldu yahu :pale: Motorcu ayağa kalktı sonuçta.
Çocukluğumda bisikletim ile bir kedinin üstünden geçmiştim, o geldi aklıma ve daha kötü oldum. Kedi fırlayıp gitmiş ve bir ağaca tırmanmıştı, ama bu hayvancağızın durumu gerçekten yürek parçlayıcı.

Oovvv hayvanın durumu çok kötüydü yaa,motorcu sonuçta ayağa kalktı,ama köpeğin kıvranışı ve feryadı öfff

bir kere kaza yaptım allah bir daha göstermesin aynısı bendede böyle oldu köpek bir tarafa ben bir tarafa gittim eyer ful koruma olmasa düşünemiyorum bile.

Dikkat ederseniz, motorcu yerde sürüklenirken toparlanmaya çalışıyor. Bu davranış çok hatalı, daha ciddi yaralanmalara, kırıklara neden olabilir.

http://www.liveleak.com/view?i=d32df3a4ed
ilgili video ya bakarken bunu da gördüm böyle bir bahtsızlık olurmu?

nereye bakıyor bu insan yhaa, Allah senin belanı versin 6-7 kişinin üzerine gittiğini görmüyormusun şerefsiz, git kayaya çarp öl de yaya ya çarpma. nasıl bir mallık nasıl bir yeteneksizlik direksiyonu yok mu arabanın sürenin gözü yok mu? neyin çarptığını bile göremediler :pale::pale: dehşete kapıldım yhaa orda öldüreceksin o jeepin sürücüsünü yaşamaya hakkı asla yok :mad: :mad:

resmen içim kalktı benimde . o kasa adamı böler yani.
dikkat etiyseniz jeep kamyonetin kasasına bile çıkıyor.
yaya veya motosiklet üzerinde inanılmaz dikkatli olmak lazım birinin bize çaroması kadar kötü bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar