Hayrabolulu Keeway ARN aldı

Herkese merhaba.. daha önce tanışma başlığına mesaj atmıştım ama silinmiş heralde. dün bende motorumu aldım 125cc lik Keeway diye bi motor. Aprillayı getiren firma MOTOMAX getiriyor bu motoru, Macaristan yapımı sanırım.. resim eklemek isterdim fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum

DOSTUM BENDE KEEWAY ALMAK İSTİYORUM 125 LİK NASILDIR MEMNUNMUSUN.pARÇA OLAYI İYİMİ SERVİSİ VARNIDIR.kUSURA BAKMA ANİ GİRDİM AMA SABRIM TAŞTI KİMSENİN BU MOTOR HAKKINDA Bİ ŞEY BİLDİĞİ YOK.kENDİNE İYİ BAK.gÖRÜŞÜRÜZ.

hondalar ile görüntü olarak resmen bire bir abartmıyorum bire bir aynılar hatta elciklerdeki desene kadar (motor haric tabi)

kaizen öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler keeway lerin servisini tekirdagda Nuray usta yapıyor
(bende tekirdagdayım oradan biliyorum) benimde motorun tamirini bakımını o yapar iyi ustadır tavsiye ederim eger Tekirdaga gelirsen görüsürüz arkadasım bende honda shadow var sarı siyah görürsün zaten beni
buyur sana resim:
arn12512jf.jpg

kaizen hoşgeldin,motorunda çok şık hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim

Moderatör (forrap)
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle... :cat:
Yalnız bişey dikkatimi çekti kaizen, in mesajı attığı tarih 2005-06-14, 12:27:22 :silent: biz sanırım baya bi geç kaldık yada başka bi sorun falan var :silent:

antika adlı kullanıcıdada vardı . bu forumda imi hatırlamıyorum bizden birine sattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar