Hayırlı Tezkereler FORESTER ( Engin ) ...

benım arkadasımda ankara da generkurmaylıkta yerın adını hatırlamıyom tam:silent:eek: da paşa şoföru taksıme gecıylar bazen gecenın bı yarısı tak bızım eve damlıyo:p ama cocukta acayıp dreksıyon var :mrgreen:kıtlemisler ona merso yu surerken yuregım hopluyo dıo:queen: tamponu cızsen bıle dırek kıtlıyolarmıs sana bedelını:p sofor lugu bende ısterım dreksıyona hakımıyetım cok ıı ama ehlıyetım yoq:pr:

bana'DA 96 model full aksesuarsız kartal'ı kitlediler araba etmez 5 milyar ama bi senedi var 15 milyar allaha şükür benimde direksiyonum sağlam alay komutanının şoförü oluyordum 2 kişi çıktık karşısına yine torpil yine torpil önüme geçti şans işte:cherry::rendeer:

bana'DA 96 model full aksesuarsız kartal'ı kitlediler araba etmez 5 milyar ama bi senedi var 15 milyar allaha şükür benimde direksiyonum sağlam alay komutanının şoförü oluyordum 2 kişi çıktık karşısına yine torpil yine torpil önüme geçti şans işte:cherry::rendeer:

ooo senın araba fenaymıs abı ya fullaksesuarsız kartal zor pıyasada:p kıymetını bıl abi bu sansın sırrını bana verde bı ıse yarayım orda:queen:

ooo senın araba fenaymıs abı ya fullaksesuarsız kartal zor pıyasada:p kıymetını bıl abi bu sansın sırrını bana verde bı ıse yarayım orda:queen:

gelince otomatikman bu şansa sahip olucaksın hiç merak etme torun pozitif bir işçisin her kesin gözünde asker ocağında:mrgreen::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı teskereler engin..

abi bu ne yaa forumun yarısını askere yolluyoz..

bu şarkı sanada gelsin..

[YT]tRXz9PJhTXk[/YT]

hayırlısıyla sende git gel allah sevdiklerine kavuştursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Engin akşamüstü internete girdi çıktı, tam çıktığı sırada ben topiği açtım.
İlk fırsatta yazdıklarınızı okuyacağından eminim. Şimdilik onun yerine ben teşekkür ederim.

Bütün askerlerimize hayırlı tezkereler :bounce:

leydim teşekkürler...
arkadaslar sizlere de cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.
bi gideyim geleyim gezi fotolarına bogacam sizi:mrgreen:
hepiniz Allaha emanet olun.
hoscakalın..

-----o şimdi asker-----

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gitmeden önce topiği görmene sevindim canım, gezi fotoğraflarınla seni sabırsızlıkla bekleyeceğim, Allaha emanet ol :rendeer:

Askerlik görevinde aklınızda bulunması gerekenler.

forrester kardesım hayırlı teskereler.
Askerlik muessesınde aklından cıkarmayacagın tek nokta ;ne sekılde ne zorlukta olursa olsun " emır " altında oldugundur . O an ıcın sana zor , sacma , kabul edılemez gıbı gelen bır uygulama kesınlıkle bır emırler sılsılesının urunudur ve muhakkak yerıne getırılmesı gerekır.. Unutulmamalıdır kı askerligin temeli "MUTLAK DISIPLIN VE KESIN ITAATTIR " . Ancak suna dıkkat etmek lazım , ust devrenın yada bır baskasının sana " kendı emır ve sorumluluklarını " uygulatmaya calısmasına da ızın vermemen lazım . Komutanlar kesınlıkle her askerın halınden anlar ancak o an ıcın sartların elverdıgı sekılde davranırlar yanı onlarda emır altındadır.. Bır dıger onemlı husus ıse beserı ılıskılerdır . Nasıl burda goruldugu uzere cevrendekı arkadasların ıle aynı ortak paydanın lezzetını paylasıyorsan orda bu ımkanı bulman cok zor . Sıvılde kendı tercıhlerımız le olusturdugumuz arkadaslıklar orada yerını mecburıyete bırakıyor . Insallah sılah altında operasyonel bır bırımde vatanı gorevını tamamlar , sılah arkadası ve carpısan asker olmanın tadını alırsın zira gercek asker arkadaslarına ancak orda sahıp olabılırsın ...
en dıp not : Askerde " hıcbırseyden anlamıyorum " dıyerek kebap askerlık yapılacagı konusunda tavsıye alabılırsın , buna kesınlıkle uyma zıra amırlerının en rahatsız oldugu husus budur. Komutanın en gozune gıren asker
" potansıyelıne uygun gorevı ustlenmekten kacınmayan askerdır ".

22032008441dh3.jpg

Engin dostumuz, Forester'imiz Hakkını Helal Et! Bizden yana hakkımız varsa helal olsun...
Güle güle git, güle güle gel... Vatan sana emanet, sen de Allah'a emanet ol! :cat:

Son düzenleme:
Sevgili Engin askerlik görevinde sana iyi nöbetler dilerim.Umarım zaman senin için su gibi
geçer ve kısa sürede tekrar aramıza dönmen dileğiyle güle güle git:king::king:::asker::

hayırlı teskereler dostum allaha emanet ol hayırlı teskereler

(forum yarısı ya askerde ya askere gidiyor vay beee biz erken gitmişiz sanırım:p)

Hayırlı teskereler.

Bu arada forumda üye kalmadı be herkes askerde gidiyor:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar