Biz bir abi ile geç katıldık, gelince de karnımızı mı doyuralım, gezelim mi tereddütüne düştük
Gelen arkadaşlarla tek tek tanışamadım ama bir dahaki sefere umarım.
Dönüşte çevreyoluna kadar bana eşlik eden İntegra'lı abimize (kendisi forumun moderatörü sanırım, tanışmışlığımız yok aslında) çok teşekkürler![]()
foto atınsanıza lan terbiyesizler![]()
Biz bir abi ile geç katıldık, gelince de karnımızı mı doyuralım, gezelim mi tereddütüne düştük
Gelen arkadaşlarla tek tek tanışamadım ama bir dahaki sefere umarım.
Dönüşte çevreyoluna kadar bana eşlik eden İntegra'lı abimize (kendisi forumun moderatörü sanırım, tanışmışlığımız yok aslında) çok teşekkürler
Jimi sen erken çıktın sanırım, sadece tricolor bir Cbr kalmıştı ben vardığımda.
saat 7 civarında olurum diye tahmin ediyorum. bu arada rıhtımda insem o tarafa doğru giden araç bulunur di mi?
malum sakatladık kendimizi...
başgan ben bacağımı sakatladığım için pek kendime güvenemedim motorsuz geldim. bi dakka kırmızı cbr senin miydi biraz uzakta duruyordu
Kırmızı cbr benimdi evet, o gün etkinlik bile olduğunu bilmiyordum. Yolda karşılaştığım bir abi söyledi ben de ona takıldım
Başka zamana inşallah
Bu arada özel mesaj kutum dolu, en son grenaj ve sakaldaki çizikler ile ilgili soruna cevap yazmıştım umarım gelmiştir.
sen geldin mi jimi? gordum mu ben seni?

yok gelmedi. yaw taş izi var malum sıcak asfalt diye bişey yok bizim oralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
görmüş olmanız lazım kıvırcık saçlı, yarım çerçeve gözlüklü, mavi desenli gömlek vardı üzerimde. alper abi ile beraber gelmiştim hatta; da ben de sizi hatırlamıyorum. "isimleri söylemek yerine nickleri söyleyelim akşam gene kimse birbirini tanımayacak" diye bunun için söylemiştim bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
aham da ben buyum
[url]http://i.hizliresim.com/DJ6RYZ.jpg[/url]
Tamam fotoyu gorunce tam oldubende o fotoda en soldaki kisiyim pembe thisrt vardi bende
Konusamadikkk bi dahaki sefere artik evey herkees nickinide solesin abi burfa devamli muhabbet edios orda tanimooss
Kendini işfa etmesene terbiyesiz. Bizde kim bu çirkin, çirkinler motora binmese olmazmı şeklinde yorumlar yapacaktık![]()
![]()
Bizim de canimiz varcirkinlerde motor kullansin
![]()
Bir hatırlatma yapayım, isteyen üyelerin nicklerini kendi isimleri ile değiştirebilirim. Nick değişimi yasak forum kuralalrı gereği, fakat sadece gerçek isim ile değişim yapıyoruz.
Yani nicki "jimi_hendrix" olan gelip de "abi nickimi jacki_hendrix yapar mısın?" demesin![]()