Haydi Hareket Edelim

Arkadaşlar, motora binmeye hazır mısınız, ve ellerdeki sinsi uyuşmalara dikkat yazımı hatırlarsınız.. Şimdi ben diyorum ki,İstanbul 'da olanlar ve hatta başka illerden gelmek isteyenler de dahil olabilirler, birgün, haftasonu olsun, belirleyelim, spor salonuna gelin , gelecek olanlar ciddi ciddi, isim telefon bildirsin, size temel hareketler ve motorda sizi daha sağlıklı sürüşler için güçlendirecek egzersizleri göstereyim. Ne dersiniz? Fenerbahçe 'de... :bounce: Bu konu faydalı bir bilgi olduğu için bu bölüme açtım sayın adminim.

AGa rize deym şu an :( ist da olsam kesin gelirdim.. saoL yanii ;)

Sağol arkadaşım, en azından cevap yazmışsın Rize' de de olsan. İstanbul 'dakiler nerede ben onu merak ediyorum... Sağlığını en son anda düşünen bir toplumuz biliyordum da en ileri görüşlü ve modern olduğuna inandığım motor sürücülerinin nasıl olup da bu konuyu es geçebildiğine inanamıyorum. Sağlık olsun... Teklif var, ısrar yok..

Mrh
Günleri Ve Saatleri Belirlemen Mümkünmü
Hafta Sonlari Gelme Ihtimalim çok Fazla
OĞLUM(eddy) VE ARKADAŞIDA gelebilir

Mrh
Günleri Ve Saatleri Belirlemen Mümkünmü
Hafta Sonlari Gelme Ihtimalim çok Fazla
OĞLUM(eddy) VE ARKADAŞIDA gelebilir

:) Merhaba, Şubat ayında 10 şubat c.tesi 13.00 de olabilir mesela...Bu güne eğer gelecek kişiler kesin liste halinede kayıt verirlerse olabilir.

:queen: :queen: :farao: :silent: :pale: peki hareket etmeyin..:) hoşcakalın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar