Haydi Deri mont ve pantalon yapıyoruz

Arkadaşlar Hiç kowboy filmi izlemedinizmi.?Kowboylar bile ata binerken benzeri şeyler giyiyor kot pantolonun üzerine , kalçalara hatta bele kadar. Yanlarda da firfirları oluyor :mrgreen:

Aynen kowboy ları çok sewiyorum zaten.. Muhahah aslında böyle şeyler bulup onları giymek lazım :mrgreen:

pantolon tommy degilmi :) 200 milyon lajkdshflkjadshf ucuz osssun gardaaaşıımmm

yapanlar oldumu deri pantolon :silent: hani nerde resimler bi görelim yahu.:cherry:

Orhan abim döktürmüş yine helal olsun valla...Valla şöle bir söz vardı yanlış yazıyorumdur büyük ihtimal...

''Kırk kat keçe geçerim içe, bir kat deri kalırım geri''

rüzgar dermişki: keçe ben senden geçe:mrgreen: deri bensenden geri:pr: dermiş.

Oldukça pratik ve işe yarar gibi geldi. Maliyeti de düşük olacağı kesin.
Kesinlikle denicem vakit bulursam.

Yalnız kafama takılan bir iki soru var.
1. Bu pantolon ve montun yıkanınca akıbeti ne olur. Malum yapıştırıcı olarak bali kullanacağız. Bu durumda yapıştırıcı açılmazmı???

2. Bali ile yapıştırdıktan sonra kıyafetin dışı için bir problem olmayacak sanırım ama bu yapıştırıcı kotun iç kısmınada nüfuz edeceğinden rahatsızlık yaratmazmı???

Teşekkürler keyifli sürüşler.

Oldukça pratik ve işe yarar gibi geldi. Maliyeti de düşük olacağı kesin.
Kesinlikle denicem vakit bulursam.

Yalnız kafama takılan bir iki soru var.
1. Bu pantolon ve montun yıkanınca akıbeti ne olur. Malum yapıştırıcı olarak bali kullanacağız. Bu durumda yapıştırıcı açılmazmı???

2. Bali ile yapıştırdıktan sonra kıyafetin dışı için bir problem olmayacak sanırım ama bu yapıştırıcı kotun iç kısmınada nüfuz edeceğinden rahatsızlık yaratmazmı???

Teşekkürler keyifli sürüşler.

Yıkanamıyacağı bir gerçek,yalnız hazır alacağınız deri giysilerinde yıkanabileceğini zannetmiyorum.
Dışını silmek suretiyle temizleyebilirsiniz,içinize bir tayt,eşofman vb giysi giyerseniz,içeride oluşabilecek ten kirinide önlemiş olursunuz.
Ayrıca bu içlik,bahsettiğiniz olası yapıştırıcı taşmalarının cilde temasınıda engeller.
Gerçekten yapımı çok kolay,verimli ve işçiliğinize bağlı olarak çok kaliteli birşey olabilir.:wiinkk:

ben sunı deri almayı dusunuyodum ama hiç ugrasmadım gitttim korumalı bir pantolon aldım cok daha fazla sıcak ve koruyucu ozelligi var.. Para biirktirip iyi bi şey alabilirsiniz...

ben sunı deri almayı dusunuyodum ama hiç ugrasmadım gitttim korumalı bir pantolon aldım cok daha fazla sıcak ve koruyucu ozelligi var.. Para biirktirip iyi bi şey alabilirsiniz...

Muhakkak ama ihtiyar arkadaşımız dediği şey el emeği, kendi yaptığın birşeyleri giyme mutluluğu :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya aslında benim kafamdan çok geçiyoda buna sanırım zamanım yok ama ben hazır alıcam ama iyi fikir

ya valla benim motorumunda selesinin derisi yırtıldı acaba honda servisinden temin edebilirmiyim?

Güzel Fikir Bende Bitane Rüzgarlik Yağmurluk Var Ama Yine Hasta Oluyorum Bu Fikri Kullanmak Lazim Motor Montlarida çok Pahali

mevlutgs
OTO KOLTUK DÖŞEMECİLERİ VAR HALLETTİREBİLİRSİN :cat:

Son düzenleme:

ikt

Suni deri mont arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yazın...

SUNİ DERİ MONT ARIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZIN... orjinalleri yani gerçek deri montlar 350-400 den aşağı yok gücüm yetmiyor o yüzden suni deri mont istiyorum bilen yada satan arkadaşlar varsa görüşelim:wiinkk:

aslında güzel fikir ama suni deri kendini bariz belli eder. bunun yerine begendiginiz bir kot pantolonu dikiş yerlerinden açıp gerçek deri kullanarak daha güzel bir çalışma meydana gelebilir. genel olarak deri ürünlerin fiyatının pahalı olmasının nedeni markalaşma. yani firma bir deri montu 100 liraya maleder 500 liraya satar.

pantolon olarak eskimiş ama kesim tarzı üzerinizde şık duran bir pantolonu dikiş yerlerinden açtıgınızda size bir kalıp çıkar. bu kalıba göre gerçek deriyi kesip tanıdık bir terziye yada elin böyle dikiş işi gelen birine diktirilebilir.

ben daha önce bıçak kılıfı cüzdan yaptım deriden. tamamen el dikimiyle. ayrıca kot cüzdan da yaptım eski kot kumaşından. yeterki isteyin. eliniz biraz yatkınsa başarabilirsiniz.

Mersin İl Temsilcisi
güzel fikir... düşüneceğim ve geliştirebileceğim bir çalışma bu :)

Yaşım profilimde yazıyor 43.
İnsanı birşeyler yapmaya şartlar zorluyor.
Çocukluğum da üsküdarda otururken,hep koşturur enerji harcar aktif bir hayat sürerdik.şimdi çocuklar 6-8 m2 odalarında sanal alemde,okula servisle gidiyor,doğadan ve gerçek yaşamdan soyut kendi hapishanelerinde yaşıyorlar,nedenini tahmin etmek zor olmasa gerek.

::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar