haydi buraya mangala gidelim yaz bitmeden

Selam millet pazar günü istanbulpark pistteyiz...Yoksam abimin mangalı kaçarmı...
dostum,sağolasın pazar günü gelmeyi istiyorum ben bu arada hıyar turşusunu kurdum
ne zaman yiyeceğiz?bu organize işlerinde iyi olduğun belli başı sen çekiver bi zahmet

Bana her zaman uyar zaten ümraniyedeyim. Böyle organizasyonları arttırmak gerek.

Super Moderator
Yapmayın işte şunu... Böyle harika manzaralı yerleri gösterip, rakıyla...vs özendirmeyi ben Türkiye'deyken yapın.:) Gelmek için deli olup gelemiyorum içimde kalıyor...:p

Şimdiden gideceklere iyi eğlenceler, keyifli anlar dilerim... Rakılar, biralar girecekse devreye (ki girsin o manzaraya karşı da:p) birer de çadır atsanız motorların arkasına tadından yenmez sanki.

Motosikleti
Cbr 650F
istanbul parkta yarışkaçta başlıyo sizleri nasıl bulurum orada

Yapmayın işte şunu... Böyle harika manzaralı yerleri gösterip, rakıyla...vs özendirmeyi ben Türkiye'deyken yapın.:) Gelmek için deli olup gelemiyorum içimde kalıyor...:p

Şimdiden gideceklere iyi eğlenceler, keyifli anlar dilerim... Rakılar, biralar girecekse devreye (ki girsin o manzaraya karşı da:p) birer de çadır atsanız motorların arkasına tadından yenmez sanki.
yenmez tabi
01092011306.jpg

By farcob at 2011-09-04
01092011336.jpg

By farcob at 2011-09-04

ben haftaya pazar yokum... ama burda olsam kesin gelirdim... muhabbet doruklara vuracaktır kesin... çadır da yanınızda götürüp yatmanız gece geç saatlere kadar sohbet etmeniz sabaha karşı oltaya takılan zillerin çalmasıyla balıkları yakalamanız tavsiye edilir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar