Haydi arkadaşlar.Akaryakıt zammına tepkimizi gösterelim.

Bildiğiniz üzere,son zamanlarda EPDK kaynaklı akaryakıt zamları gerçekleşmektedir bu zamlarla birlikte benzin fiyatı 3.340 lara kadar çıkmıştır bizlerde bu zamlarını nedenlerini öğrenmek için ve tepkimizi göstermek için EPDK ya bilgi edinme başvuru yapalım gereki linli ve örnek başvuru yazısını ekte gönderiyorum.

http://www.epdk.gov.tr/bilgi/ek2form.asp

Sayın yetkili;Tüm kamuoyunun bildiği üzere günlerdir akaryakıtıda enerji piyasası düzenleme kurulu tarafından yüksek oranlarda zamlar yapılmaktadır,bu zamlardan önce aynı EPDK akaryakıt şirketlerinin fiyatlarını geri çekmesini söylemiş ve akaryakıt fiyatlarının dünya genel düzeyinin çok üzerinde olduğunu söylemiştir ve bunu tüm kamuoyuna sunmuştur akabinde de bir miktar indirimler gerçekleşmiştir fakat anlaşılmayan bir nedenle gene aynı EPDK günlerce akaryakıt tavan fiyatına defalarca zam yapmış ve eski fiyatının çok daha üzerine çekmiştir,bu zamların nedeni ni motosikletciler kulüpleri olarak öğrenmek istiyoruz.Saygılar sunar başarılar dileriz.

Mail gönderdim ama mantıklı bir cevap gelecegini düşünmüyorum.

Umarım amacına ulaşan bir çalışma olur.

Ergün abi somut birşeyler yapmak lazım organize olabilirsek bence daha anlamlı ve sonuc alabileceğimiz şekilde olur diye düşünüyorum

Amaç bu olsa gerek amacımıza ulaşabilirsek ne mutlu TÜRKÜM diyene.İnş. bi cevap alırız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yukarda dediği gibi somut bişey lazım.
bunun da tek örneği 'eylem' le olur.
eylem yapmak için de sağlam bi çoğunluğun bi eylem,hareket içinde olması gerekir.
umarım gerekli çoğunluk sağlanr da mail atmak yerine sokaklarda insanların da katılımıyla tv lerde yayınlanacak bir projeye imza atarız:rendeer:

haklısın Aral
sadece motosiklet kullanıcıları değil
araba kullanıcıları da dahil olacak şekilde
bi şekilde ses duyurulması gerekir
tepkisiz kalıp benzin almaya devam ettikçe sanırım bi düşüş olması beklenemez

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın Aral
sadece motosiklet kullanıcıları değil
araba kullanıcıları da dahil olacak şekilde
bi şekilde ses duyurulması gerekir
tepkisiz kalıp benzin almaya devam ettikçe sanırım bi düşüş olması beklenemez

destek için teşekkürler :rendeer::cherry:

yukarda dediği gibi somut bişey lazım.
bunun da tek örneği 'eylem' le olur.
eylem yapmak için de sağlam bi çoğunluğun bi eylem,hareket içinde olması gerekir.
umarım gerekli çoğunluk sağlanr da mail atmak yerine sokaklarda insanların da katılımıyla tv lerde yayınlanacak bir projeye imza atarız:rendeer:

Aslında buqün böyle bir prostesto konuşuldu.Yani somut olarak pankartlar ve motorlu araçları kapsayan bir eylem düşünülmüyor değil tabi bunu birilerinin organize etmesi gerekiyor öncelikle bence gerisi oldukça basit olur.Sonuçta motosikleti ve arabası olan çok fazla insan var ve bizim toplumumuzda etkiye tepki vermeyi seven bir toplum bence oldukça kalabalık oluruz diye düşünüyorum.İlgilere ve yetkilere duyurulur en kısa zamanda bir Benzin Zammına KArşı Protesto Faaliyeti düzenlensin derim :)

bu konu hakkındaki düşüncemi tükkan topiğinde belirtmiştim.
çok sesli bir eylem yapılabilir. yeterki istiyelim

çağla bende buqün sana sormuştum yanıt alamadım gerçi bu eylem içinde güzel bir topic açıp organize edecekmisin diye :silent:

bahsettiğim organizasyon için ciddi bir çalışma ve zaman gerekli... elbette elimden geleni yapmaya hazırım. pazartesi bu konu ile ilgili bazı görüşmeler yaparım. ama dediğim gibi biraz zamana ihtiyacım var

Forumdan Uzaklaştırıldı
eylem yapılır
bunun için adminlerden biri ibb den izin almalı
bi kaç tane tv çağırmalı.
gruplar kendini organize eder zaten

bahsettiğim organizasyon için ciddi bir çalışma ve zaman gerekli... elbette elimden geleni yapmaya hazırım. pazartesi bu konu ile ilgili bazı görüşmeler yaparım. ama dediğim gibi biraz zamana ihtiyacım var

Destek vericek kitle hazır seninde dediğin gibi sadece organize edilmesi gereken büyük bir olay bu.Organize güzel olursa ses getirebilir.Bekliyoruz en kısa zamanda birşeyler :cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar