hayatımın virajı...

Geçen hafta salı günü geçirdiğim bir kaza sonucu sağ omzum kırıldı

Yeni yeni oturmaya basladım. Yokuş aşağı inerken keskin bir virajı alıyordum derken ön teker kaldırıma çarptı sonra motorun yan alt tarafı sürtmeye başladı ve sağ tarafıma doğru kaldımda sürüklenmeye başladım. Hemen ambulans geldi ve benı kaldırdılar sağ bacagımdada zedelenmeler var ama yürüyebiliyorum şükür...

Allah'tan kaskım vardı ve kafam kaldırıma carpenken nasıl dua edıyorum bilemezsiniz. Eldivenlerde elimi korudu ancajk dizlik ve montum olmadıgı için diz ve omuzdan yaralandım. Kaza yaptığım yer evimin hemen ilersindeki sokaktı.
Geçenklerde arka lastik patlkamıştı nedense o zamandan beri virajlarda zorlanıyordum.

motora o kadar alışmış ve aşık olmama ragmen iyileştikten sonra sanırım motor hayatına veda edeceğim. Birdaha böyle bir acıyı kaldırabileceğimi sanmıyorum:salut:

Hastanede beni ziyaret eden motosikletçi arkadaslarıma gönlden tesekkur ediyorum ayrıca beni ziyarete geldikten sonra ertesi gün kırmızı ışıklarda beklerken arkasından minibüs çarparak sağ omzu kırılan dylancı sözer arkadasımada acil şifalar diliyorum.

arkadaslar bakkala bile gitseniz tam korumasız lütfen motora binmeyin..
En kaliteli korumaları alın sonra hastanelere 10larca katını ödüyorsunuz manevi tarafı ise asla ödenemez

çok üzgünüm:salut::salut::salut:

dsc00666yv7.jpg

Son düzenleme:
cok geçmiş olsn arkadasınada cok gçms olsun lanet olsun su minubuslere :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun daha beteri olabilirdi üzülme bence şükret :rendeer: biraz zaman geçsin iyileş belki fikrini değiştirirsin :pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Offf! Çok geçmiş olsun arkadaşım yaaa. :salut: Biraz ara ver ama tamamen bırakma. Bu tutku öyle bişey ki, insan vazgeçemiyor. Hepimizin başına gelebilir böyle bir olay. İnan ben de çok korkuyorum ama napıyım, korka korka sürüyorum yine. Korkmasam başıma gelcek var zaten. Çok şükür iyisin şimdi. Tekrar geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin.

dostum çok geçmiş olsun. bozma moralini bu kadar, umarım tez zamanda iyileşirsin.:rendeer:

:rendeer:cok uzuldum ALLAH a sukur kalıcı bı seyın yok umarım en kısa zamanda ıılesırsın
tekrara gecmıs olsun

Geçmiş olsun,kaskın önemi ortada o kaskı takılı olmasaydı o çizikler kafanda olabilirdii ,Allah korumuşş

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski saglıgına kavusursun.
çok etkilendigin belli ama bu tutkudan bu kadar cabuk vazmemi ümid ederim bi çok arkadas çok kaza geciriyo ama bırakamıyor tabi bırakanlarda var ama yinede düşün derim.

Geçmiş Olsun bir an evvel sağlığına tamamiyle kavuşmanı diliyorum

cok gecmıs olsun. ama vıraja hızlı gırmıssın galıba. dıkkat etmek lazım

Sana da Sözere de çok geçmiş olsun ya:pale:Acil şifalar...
Yaz yaklaştıkça kaza haberleri de artmaya başladı yav:pr:

çok geçmiş olsun arkadasım. keske korumaların tam olsaydı, acın sadece hasar goren motor için olsaydı... neyseki hayati bi sıkıntı yasamamıssın tekrar gecmis olsun

Çok çok geçmiş olsun..benım elemanda düşüp omuzunu kırmıştı..
hastahanede işte evde yatarken her ziyaretimde soruyodum.
motora binecekmisin.cvp: kesınlıkle satıcam dıyodu.
daha bugun ayaklanmış motorla geldı yanıma:mrgreen:
yani demek istediğim o acıyla,üzüntüyle insanın gözüne hiç bişey gözükmüyor.
işte satıcam,yakıcam diyebiliyoruz..inşallah iyileşince tekrar dönersin iki tekere tekrar geçmiş olsun arkadasım

Deryalı dostum çok çok buyuk geçmişler olsun yeni gordum topigi Allahtan Acil Şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda eski saglıgına kavuşursun hocam. İyileştikten sonra motor hayatına veda edecek olmana ise uzuleyimmi, sevineyimmi bilemedim bagışla beni... :rendeer: :rendeer:

Çok geçmiş olsun.... Talihsiz bir kaza olmuş.... :(

En büyük kazan bu olsun...

acılar o kadar büyükki.. Omzumun eskisi gibi sağlıklı olacağı meçhul ayrıca o telleri alırlarken 2. bir ameliyat daha olacakmısım. Nasıl kaldıracagım bilemiyorum tüm bu acılar motor sevgısını bastırıyor.
Belki ilerde üstü acık arabA alırım ruzgarın tadını kaptık bi kere..

Deryali

Deryali - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Yzf R6 - Beverly 500 - Honda Dylan
Kan Grubu: A Rh+

honda dylan bi nebze tmm, beverly 500 tmm, R6 ında var herhalde nasıl motosiklet binmeyi bırakabilceksin.. ? bunuda merak ettim valla :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar