Hayatimin en garip teklifini aldım...

beşiktaş meydanında ışıklarda bekliyordum. Bir cbr 250lili arkadaş yanıma gelip hal hatır sorduktan sonra ''kız gezdirmek ister misin?'' diye sordu. yanıt olarak hayır neden , dedim.Kızlar çağırıyor da tek motorum 2 kız varmış dedi.Teşekkür edip yoluma devam ettim. sizce iyi yapmış mıyım? yoksa bir şansı elimden mi kaçırmışım.:mrgreen::mrgreen:

güzel kardeşim benim keşke evet diyip bir çılğınlık yapsaydın : )

B

15 dakikadır yazacak kelime aıyorum, nutkum tutuk vaziyette, işte bunlar hep illuminatinin oyunları :p

Hayırlı ramazanlar olsun bro, üzülme eyi etmişsin.(aslında 1 ay sonraya.. neyse )

Kocaeli İl Temsilcisi
Ramazan ayındayız bu aya hürmeten böyle bir şey yapmamanız güzel olmuş . :)

Sen bugun onlari kacrdin ama daha iyileri karsina cikacaktir mubarek bir gunde iyi yapmissin dostum.

boşver abi bilmiyosun tanımıyosun hırlımıdır hırsızmıdır inmidir cinmidir en iyisini yapmışsın :cat:

En doğrusunu yapmışsın. Mübarek Ramazan ayındayız. Bu ayda öyle işler yok.

ramazan dıyolar ya :) haha

ideal bir turk erkegı , 365gun 24saat tufek omuzda dolasır bırbırımızı kandırmayalım :D

dostum sen de hayat boyu "var ya ben bugun soyle bır saflık yaptım" dıye anlatacagın bır anıya ımza atmısın.
ana yollardan ayrılmadıgın surece sorun yoktu ; ama farzı mısal ayazagın arkalarına kadar gıtmek de, uckur nıyetıne al la bobreklerımı demekle aynı sey olurdu :):)

abi bende bugün denize gittim. bizim buranın güzel kızlarında çok tanımadığım bir kız geldi geri dönerken beni evime bırakır mısın dedi tabi ki dedim pişkin pişkin numarasını verdi işin bitince ara dedi denizden çıkınca aradım tabi denizdeyken hep kızı düşünüyorum böyle kullanırım şöyle giderim güzel giyindim çantamı kaskımı taktım ve kızı aradım. sonuç sana zahmet olucak gece gece diyip özür diledi. ve bende kız yok nasıl olsa diye kokorecciye gittim. ne yapalım.. nasıl olsa kız yok bari kokoreç yiyelim demi acılı şöyle sahura da yaptırdım :D

Bence çok çok iyi yapmışsın, ben tanıdığım arkadaşımı bile motora aldığımda şüphe duyuyorum. Tempomu çok çok daha düşük tutuyorum ki bir şey olsa ne hesap vereceğim diye düşünüyorum. Bi de tanımadığın bir kız, hem güzel olup olmadığı da meçhul :queen: Riske girmemişsin tebrikler :p

herkes ramazan demiş de ateistim beyler. böbrek korkusuna gitmedim ya yoksa kaçar mı? :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar