hayatımdaki tek aşkım

sogol abi bunda once cbr600rr moviestar vardı herkez geciyordu simdide gecemiyolar acısını çıkartiom

cbr 600 rr yi herkez geçiyormuydu :salut: benim hayallerimdeki motor o:salut: .. bu arada suzuki gsxr 750 hakkında bilgisi olan varmıdır.. 2004 modelini 9.500 e anlastık bi arkadaşla ????????? ben yeni konu açamıyorum..birisi kitlemiş kime ne yaptıysam artık:pr: :pr:

en sonunda konuyu açtım :D ben ileride satmayı düşünmüyorum sonuna kadar gsxr 750 ile dolasırım heralde.. ikinci el piyasası kötü ola bi motor tam benlik olur yani.

:salut::pr:dehşet....benim ki gibi pet şişe içine kumandalı araba motoru koymuş gibi deil bea..hergün kurcalıom bu meret nası hızlı gider die ama buldum bu gece pet şişenin kapağını açacam

cbr 600 rr yi herkez geçiyormuydu :salut: benim hayallerimdeki motor o:salut: .. bu arada suzuki gsxr 750 hakkında bilgisi olan varmıdır.. 2004 modelini 9.500 e anlastık bi arkadaşla ????????? ben yeni konu açamıyorum..birisi kitlemiş kime ne yaptıysam artık:pr: :pr:

Çocugun hayallerini yıktın bea vicdansız :cherry:

tuhhhh keşke demeseydim ama ben kotu motor demedim ki benim kastetmek istedigim daha yuksek cc motorlar geciyordu demek istedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Terbiyesizlik bu,Başka bişe değil :D

bu makine galiba ?

01%20VJ%20880(3).jpg

tek kişilik olmasından belli zaten:D hep böle free mi takılırsın ehuehu

ilk aldımda çift kişilik geziyordum şimdi teek ha bide jose55 benim yaptıklarımın neyi terbiyesizlik

soğudum cbr den bak :mrgreen: ..neyse zaten ilk başta suzuki almayı planlıyorum..bu siteye ilk üye oldugumda cbr istiyorum dedim sonra ilk basta bi enduro kullanıyım dedim şimdide suzukiye geçtim nolcak benim halim ya :cyclopsan ..

hayabusayı aldıktan sonra benim hayatımda hiç bir motor yok suzukiden başka bir şey almam 2013 gibide o yılın hayabusasını alırım onu 5 yıl kullanırım sonrda gsxr1000 alırım

1995 doğumlu birine göre yani 14 yaşında birine göre çok baba bir motor ... gerek yok be hasanım böle şeylere , senin olmayan bi motorun resmini koyup hayırlı olsun mesajlarına teşekkürler mesajı yazıyorsun !!!!!

benim sevmediğim ve onaylamadığım bir durum .... milletten acilen özür dile !!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar