- Konu Yazar
Arkadaşlar iyi geceler
durdum durdum YGS-LYS çalışmaları arasında bir tenefüs yapayım dedim 
2 yıldır motor sürüyorum 1 yıldır ehliyetim var ve bu 2 yılda yaklaşık 12 13 bin kilometre yaptım. Tabi her motorcu gibi benimde hayallerimde bir motor var, ama ona ulaşmak için daha çok zaman gerek (aslında daha çok duygusal :queen
Neyse konumuza gelelim Üniversite olarak hayırlısıysa olursa bu sene olmazsa seneye İstanbul istiyorum İzmirin ilçesindeyim ve 18 yaşıma geldim 2 defa kar gördüm hatta birinde uyandığımda sadece çamur kalmıştı yani karda hiç motor sürme tecrübem olmadı
İstanbulda kışın motor ne kadar kasar ne kadar süre motor kapalı kalır siz abilerime sormak istedim çünkü babamın sözü var ve ayırcağı bütçeyle arabada alabilirim ama gönül motor diyor 12000 13000 tl bütçeyle naked ağırlıklı ilk tercih racing te olabilir ne önerirsiniz hayallerimdeki motor kawa z800 şuan YBR sahibiyim. kıyafet bütcem var oda ayrı..
Herkese şimdiden teşekkürler iyi geceler
2 yıldır motor sürüyorum 1 yıldır ehliyetim var ve bu 2 yılda yaklaşık 12 13 bin kilometre yaptım. Tabi her motorcu gibi benimde hayallerimde bir motor var, ama ona ulaşmak için daha çok zaman gerek (aslında daha çok duygusal :queen
Neyse konumuza gelelim Üniversite olarak hayırlısıysa olursa bu sene olmazsa seneye İstanbul istiyorum İzmirin ilçesindeyim ve 18 yaşıma geldim 2 defa kar gördüm hatta birinde uyandığımda sadece çamur kalmıştı yani karda hiç motor sürme tecrübem olmadı
Herkese şimdiden teşekkürler iyi geceler