Hayata nasıl tutunursunuz..

Sabırla
Siz hayata istikrar ve sabırla bağlanmışsınız. Ne olursa olsun vaz geçmeyerek, kolay kolay adımları ve amaçları değiştirmeyerek, sabrederek başarıya ulaşılabileceğine kanaat getirmişsiniz. Bu nedenle tüm başarısızlıklar, yenilgiler geçici sizin için. Özellikle de haklılığınızdan hiç şüphe duymadığınızda, eninde sonunda sizin dediğinizin olacağını biliyor ve o anı beklerken de yaşamaya devam ediyorsunuz. Sabır ipiniz o kadar sağlam ve esnek ki, sonsuza kadar esneyebilir ve kopması için de ancak onu sizin kesmeniz gerekir. Kişiliğinizin bunca sağlam, kararlarınızın bunca net olması birazcık ürkütücü olabiliyor çevrenizdekiler için. Ama hayata tutunmak için bir sebebe ihtiyaç duyduklarında sizin yaptıklarınızı örnek almadan da edemiyorlar

bana da bu çıktı. kısmen doğru ama ben eskisi kadar sabırlı değilim ki? neyse gompütür'den daha mı iyi bilecez?

Sabırla
Siz hayata istikrar ve sabırla bağlanmışsınız. Ne olursa olsun vaz geçmeyerek, kolay kolay adımları ve amaçları değiştirmeyerek, sabrederek başarıya ulaşılabileceğine kanaat getirmişsiniz. Bu nedenle tüm başarısızlıklar, yenilgiler geçici sizin için. Özellikle de haklılığınızdan hiç şüphe duymadığınızda, eninde sonunda sizin dediğinizin olacağını biliyor ve o anı beklerken de yaşamaya devam ediyorsunuz. Sabır ipiniz o kadar sağlam ve esnek ki, sonsuza kadar esneyebilir ve kopması için de ancak onu sizin kesmeniz gerekir. Kişiliğinizin bunca sağlam, kararlarınızın bunca net olması birazcık ürkütücü olabiliyor çevrenizdekiler için. Ama hayata tutunmak için bir sebebe ihtiyaç duyduklarında sizin yaptıklarınızı örnek almadan da edemiyorlar.

.............................

AHA BU DA BEN MİŞİM???? :silent::silent:

Ben hayatı sağ elimle tutuyorum. Diğer elim dolu oluyo zaten :mrgreen::mrgreen:

- Sabırla -
Siz hayata istikrar ve sabırla bağlanmışsınız. Ne olursa olsun vaz geçmeyerek, kolay kolay adımları ve amaçları değiştirmeyerek, sabrederek başarıya ulaşılabileceğine kanaat getirmişsiniz. Bu nedenle tüm başarısızlıklar, yenilgiler geçici sizin için. Özellikle de haklılığınızdan hiç şüphe duymadığınızda, eninde sonunda sizin dediğinizin olacağını biliyor ve o anı beklerken de yaşamaya devam ediyorsunuz. Sabır ipiniz o kadar sağlam ve esnek ki, sonsuza kadar esneyebilir ve kopması için de ancak onu sizin kesmeniz gerekir. Kişiliğinizin bunca sağlam, kararlarınızın bunca net olması birazcık ürkütücü olabiliyor çevrenizdekiler için. Ama hayata tutunmak için bir sebebe ihtiyaç duyduklarında sizin yaptıklarınızı örnek almadan da edemiyorlar.

Son düzenleme:

musti sana hayata tutunman için birini buldumm sıkı tut kaçmasın bulamassın bidaha:mrgreen:

idirr idirr uğur aga ses çıkarma. anca bu paklar mustiyi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar