hayat sürünce güzel :) yarın yola çıkıyorum

selam dostlar :)

9 haziran sabahı start vereceğim bu yolcuğum da sırasıyla uğrayacağım ve gezeceğim şehirlerin listesi aşağıdadır :)

Yolculuğumun asıl amacı dünyanın en tehlikeli 10 yolundan biri seçilen bayburt of yolu soğanlı geçidini geçmek ve ardından erzincan kemaliye taşyolundan devam ederek doğunun en uç noktasına kadar sürmek.

Yerine göre kamp, yerine göre uygun otel pansiyon şeklin de konaklayacağım. bu konu da önerilerinize açığım :)

İstanbuldan yola çıkarak sırasıyla
sakarya - bolu - amasya - tokat - sivas - gümüşhane - trabzon - rize - bayburt - erzincan - elazığ - bingöl - muş - van - hakkari - şırnak - siirt - batman - diyarbakır - urfa - antep - adana - kayseri - nevşehir - konya - eskişehir - bursa - istanbul

takip etmek isterseniz diye facebok ve instagram linklerini bırakıyorum
https://www.facebook.com/hayatsurunceguzel/
https://www.instagram.com/?hl=tr

tekeriniz düz bassın hayırlı yolculuklar :) daha 2 gün önce 900 km yol yaptım insan gerçekten stres atıyor :)

öncelikle kazasız belasız sağ salim evinize dönün inşallah.Harika bir rota ama hocam vstrom gibi bir motorla soğanlı geçidi tehlikeli olmaz mı ? ağırlıktan ötürü.

Kac lira lan bi fülüttttt

Pardon motosiklet.

Bnm ndn yok yhaw ewde duvara bakmaktan psikolojim bzuldu.

Yolun acik olsun sef. Kemaliye guzel yerdir. Iyi gzmler

öncelikle kazasız belasız sağ salim evinize dönün inşallah.Harika bir rota ama hocam vstrom gibi bir motorla soğanlı geçidi tehlikeli olmaz mı ? ağırlıktan ötürü.

pek eşya almayacağım yanıma.olabildiğince hafif olacak yüküm. yan çantaları almayacağım yanıma. seleye bağlayacağım kamp eşyalarımı. bakalım gidip göreceğiz :) takipte kalın birlikte görelim. teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Allah kaza bela vermesin kardeşim,belki yollarda karşılaşırız.

amin tolga :) sen ne tarafa süreceksin ? umarım karşılarız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

tekeriniz düz bassın hayırlı yolculuklar :) daha 2 gün önce 900 km yol yaptım insan gerçekten stres atıyor :)
teşekkür ederim :) yolda olmak güzeldir. hayat sürünce güzel :)

Yolunuz açık olsun,iyi eğlenceler ve bol şans diliyorum..
teşekkür ederim :)

Allah yardımcınız olsun, kazasız belasız.
amin sağolun :)

divriği ye selam gönderiyorum, iyi gezmeler
ve aleyküm selam diyelim :)

hayırlı yolculular.resimleri bekliyoruz özellikle d 915 de
aktif olarak sayfada ve instagramda paylaşacağım. buraya dönüste artık gezi raporu açarım.

Kac lira lan bi fülüttttt

Pardon motosiklet.

Bnm ndn yok yhaw ewde duvara bakmaktan psikolojim bzuldu.

Yolun acik olsun sef. Kemaliye guzel yerdir. Iyi gzmler

teşekkürler :)

pek eşya almayacağım yanıma.olabildiğince hafif olacak yüküm. yan çantaları almayacağım yanıma. seleye bağlayacağım kamp eşyalarımı. bakalım gidip göreceğiz :) takipte kalın birlikte görelim. teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Takipteyiz kardeşim ;)

Allah yolunuzu açık etsin gece uzandığınızda şunu aklınızdan çıkartmayın binlerce kişinin hayalini yaşıyor olacaksınız. Her ne kadar zorluk çekseniz bile keyfini çıkartın.. Keyifli gezmeler dilerim.. Kazasız belasız güzel resimlerinizi bekliyoruz.. :cat:

Özellikle d.915 resimlerini zi videolarınızı bekliyoruz.Yolunuz açık keyfiniz bol olsun,şu d.915 ten geçmek bana da basip olur inşallah.

Öncelikle yolunuz açık olsun. Yazdığınız yerlere üçlü çanta seti + artçı koltuğunda sosis çanta ile gittim. Kamp yapacağınızı yazmışsınız topcase ve sidecase’ler olmadan onca eşyayı taşımak zor olabilir,Ayrıca Doğu Anadolu’da kamp yapabileceğiniz yerler çok sınırlı (Güvenlik anlamında). “Önce emniyet sonra hareket” temelli olmalı planlarımız. Merak etmeyin taşyolu “karanlık kanyon” + Soğanlı geçidinden, sağdan sağdan gitmek ve ara düzlüklerde mola vererek dikkat toplama ve enerji takviyesi anlamında size iyi gelecektir. Kalabilirseniz Kemaliye’de mutlaka bir gece kalın pişman olmayacaksınız İnanın. Elazığ Öğretmen evinde kalmayın çok kötü idi. Şimdi ne durumda bimiyorum ben altı sene önce gitmiştim en son. Süre anlamında umarım sıkıntı yoktur. Çünkü bu rota en az yirmi gün sürer. Ha ben şehirlere selam verir geçerim, önemli yerlerini gezmem derseniz o başka. Bitlis’te (eski Bitlis) mutlaka büryan yeyin ama öğle zamanı orada olmanız lazım yoksa kalmıyor. Biraz uzun yazdım sıkmayayım sizi. Aslında daha çok şey var ama!!! Allah’a emanet olun.

İyi yolculuklar. Hocam soğanlı dan geçtin mi bilmiyorum. Kurban bayramında o tarafa gideceğim. Spacy geçer mi oralardan bi bilgi verirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar