Hayat gezince güzel -7-

30.06.2012 evde canım sılkıldı, içimden bir ses çık biraz motorla gez diyordu .ama nereye gitmeliydim? Evimizin sokağından bakınca karşıda görünen sündiken dağlarına doğru gidip eskişehiri dağların zirvesinden görmek geldi içimden.ve çıktım yola

Sündiken dağlarına çıkmadan önce bir resim (bu sıra dağların adına buralarda boz dağ) diyorlar.

Hekimdağ geçidi ve köyü

Yollar mıcırlı ve tehlikeli

Daha önce buralara gelen arkadaşlar varsa buraların yollarını bilir. Keskin virajları olan ve dik iniş ve çıkışlara sahiptir.

Manzara harika insanın buralarda yaşayası geliyor.

free photo hosting

Sakarılıcaları kaplıcaları=eskişehirin içerisinde bir sürü termal otel ve hamamlar var.ama insanlar şifa için buralarada geliyorlar.ormanın içerisinde nezih bir yer.

Motorumun en hoşuma giden resmi nasıl ama? kartal başı gibi .

Kara denize dökülen Sakarya nehri, sakarı ovasının can damarı, buralarda seracılık önemli bir geçim kaynağı belki duymuşsunuzdur sakarı domatesi bu seralarda yetişiyor.

image hosting

Gördüğünüz gibi burada sıcak iklim meyveleride yetişiyor.bilmiyorum? ne derece doğru ama bu bölgenin deniz seviyesinde olduğu söyleniyor .

Ve dönüş başlıyor

Kıvrım kıvrım yollar aynı zamanda zevkle gidilesi yollar.

Doğa gerçekten çok güzel

Beni nice gezilere götürecek motorum, benim kara demir atım…….
picture sharing

Demir at değil ben susadım.

Eskişehir göründü yola çıktığımdan beri dört saat geçmiş.

Ve evdeyim, arabam ve motorum
image hosting sites
HAYAT GEZİNCE GÜZEL….
Sağlıcakla kalın ,kazasız sürüşler dilerim saygılar!....

çok iyi. güzel gezi yapmışın... hem motorun hem doğanın keyfini çıkardığın apaçık ortada.. devamının resimlerini bekleriz

Yaz gelsin bizde gezicez garip1701 =) :) Az kaldı geliom Tekirdağ'a.Senin motora bi arkadaş bulucaz bana =)

çok iyi. güzel gezi yapmışın... hem motorun hem doğanın keyfini çıkardığın apaçık ortada.. devamının resimlerini bekleriz

ilgin için teşekkür ederim arkadaşım,bu gezi geçen yılki gezilerimden,inşallah bu sene daha iyi gezip yenilerini paylaşmayı umuyorum,saygılar..."]

abi güzel gezi sarıcakaya mihalgazi eskişehir birçok kere gittim ama dağküplü olamaz böyle birşey arabayla dön allah dön rampa bir yandan çocuklar falan içim dışıma çıktı ama motorla harika olur bu yaz nasipse eskişehir yapacağım akraba ziyareti.

başlık müthiş olmuş, hayat gezince güzel ... gayet iyi bir slogan ...

Güzel bir gezi olmuş. Sakarya orda ne güzel yemyeşil çıkmış. bizim burda ne oluyorsa kahverengi ve iğrenç bir kokusu var.
Tüm iyi aile çocukları atıklarını suya döküyor. Allah bin türlü belalarını versin. doğanın içine ettiler.
Paylaşım için teşekkürler. Tekerin düz bassın.

Güzel gezi. Paylaşım için teşekkürler.

Çoğu fotoğrafta motosikletin var, daha çok motosiklet reklamı gibi. Gezdiğin yerlerin daha fazla fotoğrafını paylaşırsan bizde oralara kadar gitmiş gibi olurduk. Ayrıca cevre hakkına daha çok bilgi verilmeli ( varsa tarihi yerler, orda yaşayan değişik canlılar bitkiler gibi )

Güzel bir gezi olmuş. Sakarya orda ne güzel yemyeşil çıkmış. bizim burda ne oluyorsa kahverengi ve iğrenç bir kokusu var.
Tüm iyi aile çocukları atıklarını suya döküyor. Allah bin türlü belalarını versin. doğanın içine ettiler.
Paylaşım için teşekkürler. Tekerin düz bassın.

abi sakarya nehrinin anasnı aglatıyorlar bızım burda. hidroelektrik santrali mi dersin vinçlerin skaryayı mahvetmesı mı dersın ote yandan koylerın atıklarının kanalızasyon atıklarının nehre atılması mı dersin. anasını aglatıyorlar. bizim burda nehir bir yükseliyor bir alçalıyor. dengesizleşti iyice. kaaç sene önce taa nerelerdeydi su sevıyesi. en az 5-6metre azaldı su seviyesi. önceden su olan yerde şimdi piknik yapıyor millet. bu nehrin hali böyleyken, halen daha birsey yok ortada buna karsı cıkabılecek

sevgili mesut hocam fotolarını görmek nasip oldu nihayet,diğer forumda açılmıyordu biliyorsun.
tekerlerine ellerine sağlık,güzel fotolar çekmişsin.seninle beraber gezmişolduk.
toroslara doğru da bekleriz inşallah.

sevgili mesut hocam fotolarını görmek nasip oldu nihayet,diğer forumda açılmıyordu biliyorsun.
tekerlerine ellerine sağlık,güzel fotolar çekmişsin.seninle beraber gezmişolduk.
toroslara doğru da bekleriz inşallah.
inşallah çok değerli mehmet bey ve tanıdığım o büyük motorcu,büyük gezgin, saygılar...

sene 2018....HAYAT GEZİNCE GÜZEL-165
güzel gezi,paylaşım için teşekkürler

Hayat gezince güzel tüm konulara baktım benimde yapmak istediğim tarz geziler özellikle 6 ve 7 çok güzeldi babam balık hastasıydı beraber balık tutmaya oralara giderdik güzel fotoğraflar için teşekkür ederim.Bu arada sizin cbf i mahallede gördüm sanki ben çamlıcada oturuyorum.

Daha gecen hafta aynı rotayı takip etmiştim :cherry: Eline sağlık mesut abi

Hayat gezince güzel tüm konulara baktım benimde yapmak istediğim tarz geziler özellikle 6 ve 7 çok güzeldi babam balık hastasıydı beraber balık tutmaya oralara giderdik güzel fotoğraflar için teşekkür ederim.Bu arada sizin cbf i mahallede gördüm sanki ben çamlıcada oturuyorum.
doğrudur çamlıcada ikamet ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar