HAYAT GEZİNCE GÜZEL-54- 4. BÖLÜM ESKİŞEHİR AFYONKARAHİSAR,KÜTAHYA

[/URL
]

SABAH OLDU , Çay suyu kaynamaya başladı,

[URL=https://imageshack.com/i/poghScAwj]

GARAÇAYDANLIK GURUBU YELEKLİ FOTOĞRAFI,

YUSUF HOCAM ÇÖL MOTORCUSU GİBİ DURUYOR,

Anlaşılan FATİH DEVREM çok acıkmış,yani sadece FATİH değil hepimizin elinde 1 bütün ekmek vardı,

Civarda koyunlarını otlatan çoban dayıyı çaya davet ediyoruz,tam temiz Anadolu insanı,

Fakirin yemeği ne olacak işte hep sac tava ,sabah kahvaltısı sonunda, dün tam gezemediğimiz, mağara gezimize kaldığı yerden devam ediyoruz,

Mağara gezisinden sonra AFYONKARAHİSAR DÖĞER KASABASINDA köy kahvesinde çay molası veriyoruz,

Bu geziden FATİH kardeşim karlı çıkıyor, 4 tane kulağı oluyor,

Motorlarımıza benzin aldıktan sonra ,Kütahya üzerinden Sakarya ya doğru motorları sürüyoruz

GEZİ BİTTİ,BURADA DOSTLARLA AYRILIYORUZ, Az ileride bulunan kavşaktan onlar SAKARYA AKYAZIYA ,bense ESKİŞEHİRE sürüyorum motoru, geziye iştirak eden tüm dostlara teşekkür ediyorum, tekerlerimize taş değmesin

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

[/URL
]
SABAH OLDU , Çay suyu kaynamaya başladı,
[URL=https://imageshack.com/i/poghScAwj]

GARAÇAYDANLIK GURUBU YELEKLİ FOTOĞRAFI,

YUSUF HOCAM ÇÖL MOTORCUSU GİBİ DURUYOR,

Anlaşılan FATİH DEVREM çok acıkmış,yani sadece FATİH değil hepimizin elinde 1 bütün ekmek vardı,

Civarda koyunlarını otlatan çoban dayıyı çaya davet ediyoruz,tam temiz Anadolu insanı,

Fakirin yemeği ne olacak işte hep sac tava ,sabah kahvaltısı sonunda, dün tam gezemediğimiz, mağara gezimize kaldığı yerden devam ediyoruz,

Mağara gezisinden sonra AFYONKARAHİSAR DÖĞER KASABASINDA köy kahvesinde çay molası veriyoruz,

Bu geziden FATİH kardeşim karlı çıkıyor, 4 tane kulağı oluyor,

Motorlarımıza benzin aldıktan sonra ,Kütahya üzerinden Sakarya ya doğru motorları sürüyoruz

GEZİ BİTTİ,BURADA DOSTLARLA AYRILIYORUZ, Az ileride bulunan kavşaktan onlar SAKARYA AKYAZIYA ,bense ESKİŞEHİRE sürüyorum motoru, geziye iştirak eden tüm dostlara teşekkür ediyorum, tekerlerimize taş değmesin
Anlasilan yine motosiklet turu süsü verilerek birkac kücükbas gömülmüs . Afiyet olsun 👍

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Güzel gezi olmuş, emeğinize sağlık. Lakin bu konunun bu kadar az ilgi çekmesinin sebebi bence kendi açtığınız konular dışında hiçbir konu içinde yorumunuzun olmamasındandır.

Güzel gezi olmuş, emeğinize sağlık. Lakin bu konunun bu kadar az ilgi çekmesinin sebebi bence kendi açtığınız konular dışında hiçbir konu içinde yorumunuzun olmamasındandır.
Yaşamış olduğum, bir tecrübeyi bir kere forumdaki arkadaşlarla paylaştım,işin içine siyaseti soktular, onun için sadece Gezi paylasıyorum Gezilere yorum yapıyorum, 😊, yaklaşık 20 senedir Motosiklet kullanıyorum,insanlar hep bir bölünmüşlük içerisinde,sadece geziyor ve paylasıyorum,, gezimizi beğendiğin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten bayağı imrendim . Havalar ısınsa artık keşke :)
Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,Havalar ısınır ve güzel geziler olur inşallah,tekerinize taş değmesin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaşamış olduğum, bir tecrübeyi bir kere forumdaki arkadaşlarla paylaştım,işin içine siyaseti soktular, onun için sadece Gezi paylasıyorum Gezilere yorum yapıyorum, 😊, yaklaşık 20 senedir Motosiklet kullanıyorum,insanlar hep bir bölünmüşlük içerisinde,sadece geziyor ve paylasıyorum,, gezimizi beğendiğin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,Havalar ısınır ve güzel geziler olur inşallah,tekerinize taş değmesin

Boş verelim siyaseti, siz daha fazla aramızda olun, daha fazla tanıyalım sizi

Boş verelim siyaseti, siz daha fazla aramızda olun, daha fazla tanıyalım sizi
İnşallah, ilginiz için teşekkür ederim sağolasın,ben zaten gezdiğim yerleri görüyorum,ve benim gibi motosikletiyle gezmek isteyenlere rehber olsun,bilgi olsun diye paylasıyorum ,birisi bana abi motorla geziye çıkmayı planlıyoruz diyene söylediğim ilk yer Kayseri Yahyalı Kapuzbaşı şelalelerine gidin diyorum,bana 600 km ,bu güne kadar gördüğüm en güzel yer orası,maddi imkan oldukça gezmeyi seviyorum,sadece Motosiklet ile değil aracım ile kamp şeklinde de geziyorum, Doblo hafif ticari aracımı kampervan bir araç yapıyorum,üzerinde araç üstü çadırım da var,önce motorla geziyorum ,yani bir çeşit keşif yapıyorum,ortam iyi ise araçla ailem ile de tekrar gidiyorum,😊😊 Ömür kısa, sağlık yerinde olduğu sürece gezilere devam inşallah

Son düzenleme:

reo

O kocaman ırbığı görünce "bu nasıl çaydanlık" demiştim ama ekip kalabalıkmış, ancak yeter.
Güzel bir gezi olmuş, keyifle okudum. Teşekkürler

O kocaman ırbığı görünce "bu nasıl çaydanlık" demiştim ama ekip kalabalıkmış, ancak yeter.
Güzel bir gezi olmuş, keyifle okudum. Teşekkürler
Teşekkür ederim,bizim gurup aslında daha kalabalık, işyerinden izin alan oluyor alamayan oluyor, ama genelde 5-6 motorluk gurup oluyor,çayı çok seviyoruz,zaten gurubun adı da buradan geliyor,GARAÇAYDANLIK ENDURO😊

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ne güzel gezmişsiniz.
Bahar gelse de gezsek diyerek imrenerek baktım. 🧿

MCV

Mesut Hocam yine güzel bir geziyi emek vererek paylaşmışsın.
Gezi düşkünü motosikletçilerin sabırla havaların ısınmasını beklediği şu zamanlarda güzel oldu doğrusu.
Ekibinizede Maaşallah . Eline emeğine sağlık hocam.

Mesut Hocam yine güzel bir geziyi emek vererek paylaşmışsın.
Gezi düşkünü motosikletçilerin sabırla havaların ısınmasını beklediği şu zamanlarda güzel oldu doğrusu.
Ekibinizede Maaşallah . Eline emeğine sağlık hocam.
Teşekkür ederim Mehmet kardeşim,ekibimiz çok iyi, maşallahı var,yazı bekliyoruz inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar