- Konu Yazar

Kahvaltı hazır,gurubun hepsi burada ,çaylar içildi kahvaltı yapıldı,herkesin karnı doydu,eskiler öyle derlerdi YÖRÜĞÜN KARNI DOYURDUMU GÖZÜNÜ YOLA DİKER ,ama buradaki tek YÖRÜK benim,bulunduğumuz köy de YÖRÜK KÖYÜ,
[/URL]
[URL=https://imageshack.com/i/pmnKJqD3j]

Ahşap köprüde gurup fotoğrafımız,gurup fotoğrafına sürekli vurgu yapıyorum,gurubumuzun MAŞALLAHı var hepside birbirinden değerli ve hatır naz insanlar,arkadaşlık çok iyi herkesin arkadaşı olur ama herkesin DOSTU olmaz,inşallah hep böyle oluruz,samimiyetle söylüyorum gezilerimiz çok keyifli ve eğlenceli geçiyor,herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor,ALLAH hepisinden de RAZI OLSUN,

Yola çıkıyoruz,Afyonkarahisar ayazini köyüne gidiyoruz,

Yollardan fotoğraflar YUSUF HOCAM,

AYAZİNİ KÖYÜ mağaralarını geziyoruz,

Mağara gezilerinden sonra ,kamp yerimize intikal ediyoruz,ve kamp ateşimizi yakıyoruz,bizim güğüm kararmaya başlamış,

Elinde Bağlaması olan arkadaş OLCAY VELİOĞLU,Afyonkarahisar döğer kasabası nere, RİZE nere ,RİZE den geldi desem kimse inanmaz, ama öyle,KÜTAHYADA kayınbabasına ziyarete gelmiş,bizim kamp alanımıza 50 km olduğunu duyunca atladı arabasına yanımıza geldi ,kendisi ile ilk burada tanıştık,birde bağlama çalıyorki sormayın ,sanat böyle bir şey demekki,kampımıza renk kattı teşekkür ederiz OLCAY KARDEŞİM,

Kamp ortamımız, ÇAY ,ÇEKİRDEK,CANLI MÜZİK,BOL MUHABBET,TERAPİ GİBİ BİR ŞEY,

GECE FOTOĞRAFLARIMIZ,