Teşekkürler dostum sağolasın, selamlarMesut hocam ağzımızın suyu aktı yine maşallah tekerinize taş değmesin.
İlginiz için teşekkür ederim Ali abi, raporu vakit bulamayıp yaşamamıştım ,nasip bu güneymiş, dediğiniz gibi sağlam arkadaşlar oldumu sıkıntı olmuyor,hep beraber gezdik, oldukça da keyif aldık,görmediğimiz yerleri gördük, çok memnun olarak dönüş yaptık,bir gün inşallah beraber de motor sürebilmek dileğiyle, ESKİŞEHİR den selamlarMesut hocam eline ayağına ıüreğine XT ye ve deklanşörüne sağlık. Sayelerinizde bizler de ülkemin harikalarıñı görme imkanı buluyoruz. Birlikte seyahat edebilmek için arkadaşınızın, ARKADAŞ olması gerek. Sağolsunlar senin arkadaşların da gerçekten sağlam arkadaş. Buradan onlara da selam göndemek
istiyorum. İnşaallah bir gün birlikte sürebilmek ümidiyle. Selam, sevgi ve hürmetlerimizle.
Çok güzel hayatımın gezisiydi,Mesut abim,Yasin,Ekrem hepinizde pırlantasınız.Sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyum.İnşallah başka gezilerdede beraber oluruz.Sizlerle olmak çok güzeldi.Ellerine ve o güzel yüreğine sağlık Mesut abim
Harika gezmişsiniz,tekerinize sağlık Mesut abi.
Çok keyif aldık gezi raporunu okurken.
Çok kral adamsın Mesut abi, Allah sağlıklı sıhhatli bol gazlamalı uzun ömür ihsan eylesin sana inşallah.
Lastikler %50 ve üzeri offroad gibi duruyor, marka modeli ne acaba?
Önümüzdeki bahara uzunca bir transtoros turuna hazırlıyorum wr yi Konya'da bir ustaya soft yan çanta sipariş verdim kısmetse onlar gelince pek bi eksik kalmayacak offroad tur için ama lastik konusunda kararsızım. Arazide çok iyi michelin tracker ile mi çıksam yoksa %50/50 heidenau k60 gibi birşey mi baksam...
hocam tekerine sağlık güzel gezi olmuş
Hocam helal olsun yine güzel bir geziye imza atmışsınız.
Sivastan da geçmişsiniz.O günlerde bende corona ile uğraşıyordum.
Maşallah tekerlerinize sağlık.Çok güzel gezmişsiniz.İnazumalar iyi iş çıkarmış,xt de fena duruyor hep istemişimdir bi xt binmek nasip olmadı 16 yıl race makinadan sonra nc ile yollardayım.
Teşekkürler dostum sağolasın, inşallah daha çok gezeriz, ESKİŞEHİR den selamlargeziniz harika olmuş daha nice gezilerinizi görmek dileği ile tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler dilerim
Her zamanki gibi bol fotolu, hiçbir zaman göremediğim güzel bir Karadeniz gezisi gerçekleştirmişsiniz.
Sahiden de hayallerdeki gibi olmuş...Fotolara bak bak; doyamadım..Gitmiş,gezmiş gibi oldum.
O yüzden;
Tekerine taş, yüreğine gam değmesin...Allah bahtını da yolunuda açık etsin,daha nice hayırlı geziler yapman dileğiyle.
Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,siz yorum yazmışsınız ama ben görmemişim, evet güzel unutamayacağınız bir gezi oldu bizim için,aynı motosikleti kullanıyoruz demişsiniz , ben de alalı 2 yıl oldu motoru, çok memnunum tam gezi motoru,hani derlerya Her yolun motoru diye tam da öyle,ilginiz için teşekkür ederim, ESKİŞEHİR den selamlarGüzel yerler gezmişsiniz. Allah kaza bela vermesin. Buarada aynı motosiklet modelini kullanıyoruz.
Aleyküm selam hocam. Benimde 1 yıl oldu ama ilk XT'm değil.. Araya Fz6 vs başka motorlar girsede geri dönüş hep XT ye oluyor. Tarz ve alt devir torku , çok amaçlı kullanıma uygunluğu,sorunsuzluğu gibi avantajları var. Bazen Tenere700 yada Afrika aklımı çelsede XT ile mutluyum. Başkent'ten Eskişehir'e ve sizlere selam ederim. Tekerinize taş değmesin.
Tebrikler hocam.Askerligimi Rize Ardeşen de yaptığım için oralar burnumda tütüyor.Kısmet olur inşallah bizede motorla gitmek.
Saygilar.