HAYAT GEZİNCE GÜZEL-18-

Mesut Hocam epeyce bir zamandır internetten uzaktım. haliyle birçok konu kaçırdım, sağlık olsun. her zamanki gibi güzel resimlerin ve anlatımına devam ediyorsun, tebrik ediyorum.İnşallah bundan sonra da gezilerini takip edicem. Kal sağlıcakla..

Adana İl Temsilcisi
yine mesut hoca ve yine doğaçlama güzel bir gezi.doğayla başbaşa.harika.ADANA'dan selam olsun.

Mesut Hocam epeyce bir zamandır internetten uzaktım. haliyle birçok konu kaçırdım, sağlık olsun. her zamanki gibi güzel resimlerin ve anlatımına devam ediyorsun, tebrik ediyorum.İnşallah bundan sonra da gezilerini takip edicem. Kal sağlıcakla..

selam sayın abim, sizi tekrar aramızda görmek çok güzel,gezimi beğendiğinize sevindim ,umarım bir sağlık sorunu nedeni ile bizlerden uzak kalmamışsınızdır,dediğiniz gibi sağlık olsun! bizlerde sizin gezilerinizi merakla beklyoruz,ALLAHA emanet olun ,eskişehirden selamlar,saygılar...

yine mesut hoca ve yine doğaçlama güzel bir gezi.doğayla başbaşa.harika.ADANA'dan selam olsun.

selam olsun adanalı abime,önümüze çıkan her fırsatı değerlendiriyorum işte,sizlerin yapmış olduğunuz gezileride ben takip ediyorum,ilgiyle izliyorum sizleri,sizlerede kazasız sürüşler dilerim ALLAHA emanet olun saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar