Birebir aynı geziyi arabayla yaptım 3 ay önce. Çok güzel yerler, gitmeyenlere tavsiye ederim. Köfteci Yusuf ile harika bitiriliyor gezi, mayışmış mutlu halde eve dönülüyor
Elinize sağlık güzel gezi olmuş.
Birebir aynı geziyi arabayla yaptım 3 ay önce. Çok güzel yerler, gitmeyenlere tavsiye ederim. Köfteci Yusuf ile harika bitiriliyor gezi, mayışmış mutlu halde eve dönülüyorElinize sağlık güzel gezi olmuş.
teşekkürler dostum gezimi beğendiğine sevindim,(oyunageldim)yusuf kardeşimin dediği gibi ,kurufasulye niki on numara, gerçekten beğendim,saygılar.Birebir aynı geziyi arabayla yaptım 3 ay önce. Çok güzel yerler, gitmeyenlere tavsiye ederim. Köfteci Yusuf ile harika bitiriliyor gezi, mayışmış mutlu halde eve dönülüyorElinize sağlık güzel gezi olmuş.
teşekkürler dostum,inşallah bir dahaki gezide tekrar o değerli yorumlarınızı okumayı isterim,saygılar.Her zamanki gibi çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım. Gezilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz... Ellerinize sağlık...
teşekkürler arıcan,gezimi beğendiğine sevindim,saygılar.Çok güzel bir gezi tebrikler
sabah kahvaltısında çorba içebilecek kapasiteye sahip tek kişi değilmişim demek![]()
selam selçuk bey,frigde vadisi sanıldığı gibi tek bir yerde değil ,kütahya nın sabuncu pınar köyünde,fındık köyünde,incik köyünde bir kısmı var,selam
hocam bu frig vadisi hakkında bilbginiz varmı
teşekkürler yusuf kardeş,köfteci yusuf her yerde aynı fiyata satıyor,gezimi beğendiğine sevindim,saygılar.Hocam keşifte olsa iyi gezi,Adaşımın yeride gayet makulmuş böyle yerlerin İstanbulda olduğunu düşündümde 12 tl'yi iki ile çarpmak gerekir
Paylaşım için teşekkürler,umarım ailenizle daha fazla eğlenirsiniz
Mesut hoca"m her zamanki gibi güzel bir anlatım ve çok güzel fotolar bir sonraki gezinizi merakla bekliyorum
Güzel bir gezi olmuş, gerçekten bayıldım. Merak ettiğim konu, Mesut bey tek başınıza gezi nasıl bir duygu?